LamAk Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Dobrý den, když připojím flešku k PS3, otevřu tak tam nemám nic, nenačtou se mi obrázky, hudba, ani uložená hra z GTA V (100% dohraná hra) :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tool Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 musíš ji naformátovat na FAT32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LamAk Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Flešku mám naformátovanou na FAT32. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bacylus Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 Najeď na ikonu Flashky a zmáčkni trojúhelník a tam pak v menu potvrď "Display All"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LamAk Odesláno Listopad 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 Funguje, díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 8, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 Aby to fungovalo klasicky musis si tusim na flashce vytvorit spesl slozky , melo by to byt v manualu nebo nekde na supportu playstatin urcite . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LamAk Odesláno Listopad 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 Jojo, musí to být ve složce PS3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LamAk
Dobrý den,
když připojím flešku k PS3, otevřu tak tam nemám nic, nenačtou se mi obrázky, hudba, ani uložená hra z GTA V (100% dohraná hra) :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.