arnijur Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Zdravim, chtel jsem se zeptat jestli nevite jestli budou slevy na ps4 konzole. Ptam se proto protoze mam narozky zacatkem prosince. Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spoock Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 U konzole, která se dobře prodává to teď není na pořadu dne. Ale za 10k si myslím ta konzole stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Je to dost dobrá cena. Ps3 a ps2 začínali o dost výš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 Presne tak 10k je dobra cena ja kupoval po pul roce ps3 a myslim ze jsem daval 14000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 Ps2 stála v roce 2000 přes 26000Kč s paměťovkou a nějakou tou hrou. Ps4 bude zlevňovat tak minimálně za rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
arnijur
Zdravim, chtel jsem se zeptat jestli nevite jestli budou slevy na ps4 konzole. Ptam se proto protoze mam narozky zacatkem prosince. Dekuju
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.