Theonlyone Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 Zdarec, možná blbá otázka, co lze vše vymazat v adresáři content.. a šestnáct nul? Chápu dobře že každá hra si pod nějakým kódem vytvoří složku a ten kód vidím ve FSD u detailu hry. Vzhledem k tomu, že mám rgh z druhé ruky zůstaly v adresáři contents cca 20 kódových složek s nějakým obsahem ale přitom her ukazuje fsd třeba jen 5...lze ponechat kódovací složky pouze ke hrám které na disku jsou a zbytek smazat nebo je obsahem složky content a 16 nul něco jiného krom xexmenu s kódem "CODE9999". Jen abych při mazání nezpůsobil nějakou blbost ? A jen detail, co se ukládá do kódových složek v adresáři content ? např. já mám content a 16nul s přibližně 20 kódovacíma složkama a pak ještě další dvě číselné složky přímo v adresáři content a v nich znovu kódové složky ? Pro úplnost uvádím, že hry kopíruji do složky hdd:/games. Díky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Theonlyone Odesláno Prosinec 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 S riskem vyřešeno, možnost smazat, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarpiCB Odesláno Leden 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2016 (upraveno) A jak vyřešeno? Také mě zajímá, co lze "beztrestně" smazat... Upraveno Leden 9, 2016 uživatelem KarpiCB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.