strejda999 Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 Nazdar fšeci. Mám problém při instalaci. Vložil jsem disk, napsalo stahnout update. Stahl jsem ho ale teď to při instalaci piše queued a za chvíli skočí installation a takhle pořád dokola to preskakuje z toho queued na installing. Zkoušel jsem vse znova vypnout konzoli atd. ale nic nepomáhá. Nevite co to je za srač...ku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Listopad 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 Tak vse ok. Jen teda nahodim postrech po dvou kampaních. Jedním slovem srač...ka. :D uvidíme co mulťák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 Mel jsi zkusit Titanfall,ten je naprosto skvelej( rika ten co nesnasi cod) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Listopad 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Titanfall jsem hrál. Ten je v poho. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Z toho co jsem četl to vypadá, že by tam měl být v kampani docela zajímavý příběh, je to tak? Bohužel to je tak jediné, co by mě na té hře lákalo, ale jen kvůli tomu ji kupovat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Listopad 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Po dvou misích nevím. Jak dohraju tak napíšu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 Taky přemýšlím o koupi..jen nevím zda na ps4 nebo xbox...multiplayerovky jsem na posledy hrál v dobách druhého COD. Obecně slýchávám, že lepší komunitu na multi má xbox. Je to tak nebo je to jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Listopad 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 Myslim ze nekde i psali ze na PS4 jsou s multakem obcas problémy. Ja vcera testl multak na One a super. Zadnej lag. cekani na servery atd. Osobne teda singl o hovinku ale multak v poho. Zalezi na tobe. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Listopad 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 Jinak ja dnes dohraji singl a hru dam pryc. Pokud mas zajem tak za 1100kc včetně posty ti to nechám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 To mas verzi na xone ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Listopad 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 Jj......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawidoo72 Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 Ziaden klan k dispozicii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 strejda999 máš dohráno? Asi bych to od tebe vzal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Listopad 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 V sobotu jsem ju prodal. Psal jsem v patek. Ze ju buchnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frog123_ Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 Konečně hraji, první dojem, hezká grafika :D Jinak u COD dost nezvyklá věc, konečně mě tam dokáží vojáci zabít, né jako v předchozích dílech, kde si jen přebíjel a střílel jak bezhlavá osoba :D Jinak, kdo hraje multi tak nicky sem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 No... hodně mě tam sere to skákání jak v Titanfallu to je vopruz všichni tam lítaj a skákaj jak vopice, není tam nějakej MP mód kde je toto skákání a létání zakázáno? hraju převážně Hardcore TD nebo Kill Confirmed... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brouczech Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 Taky se to nekomu ve hre obcas na 3 sek. zasekne? nezalezi jestli bezi video a nebo treba strilim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 hmmm mě ne, ale když mi to dělalo na X360 bylo to konektivitou takže sem místo wifi připojení strčil kabel a byl klid.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brouczech Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 prave ze na kabelu zapojenej jsem :( odpojil jsem i kinect,aby nebrabl zbytecne vypocetni vykon :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Tak kdo by chtěl zahrát MP tak hraju skoro každý den ve večerních hodinách a hravu vše :) NICK: PackysCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wman Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 Taky obcas hravam vecer i pres den multak :) Muj NICK: iLinkster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diginalt Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Nazdar tak aj ja sa chcem pridať s tým že hrávam mulťák a ako kedy niekedy cez den niekedy v noci alebo ráno. Pridám si Vás ak tak. Svoj nick neviem naspamäť pretože ho mám ešte vygenerované z kamarátového x360. Pravdaže si ho budem meniť ale približne by to malo byť Unfoldingfound alebo tak nejak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.