Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Call of Duty ADVANCED WARFARE

strejda999

Recommended Posts

Nazdar fšeci. Mám problém při instalaci. Vložil jsem disk, napsalo stahnout update. Stahl jsem ho ale teď to při instalaci piše queued a za chvíli skočí installation a takhle pořád dokola to preskakuje z toho queued na installing. Zkoušel jsem vse znova vypnout konzoli atd. ale nic nepomáhá. Nevite co to je za srač...ku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

Konečně hraji, první dojem, hezká grafika :D

Jinak u COD dost nezvyklá věc, konečně mě tam dokáží vojáci zabít, né jako v předchozích dílech, kde si jen přebíjel a střílel jak bezhlavá osoba :D

Jinak, kdo hraje multi tak nicky sem :)

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Nazdar tak aj ja sa chcem pridať s tým že hrávam mulťák a ako kedy niekedy cez den niekedy v noci alebo ráno. Pridám si Vás ak tak. Svoj nick neviem naspamäť pretože ho mám ešte vygenerované z kamarátového x360. Pravdaže si ho budem meniť ale približne by to malo byť Unfoldingfound alebo tak nejak.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu