mike75 Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Decka,vsunul jsem flashku do PS4 ale nikde se mi neobjevila ? Jak je to mozne ? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 máš to naformátovaný na fat32 a hudbu ve složce MUSIC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Listopad 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Aha tu flashku musim naformátovat na fat 32 ? tak to jsem nevedel,dekuji. Jo a jak to udelam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 http://www.wikihow.com/Format-FAT32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Listopad 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 dekuji,to se hodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mike75
Decka,vsunul jsem flashku do PS4 ale nikde se mi neobjevila ? Jak je to mozne ? Dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.