kolmi21 Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 (upraveno) Tak co říkáte na nové gameplay videjko+nové sceenshoty? To, že bude verze pro next-gen vylepšená bylo jasný,ale jak to ROCKSTAR celý překopaly...neuvěřitelný a klobouk dolů. Předobjednávám a už se nemůžu dočkat :bash: http://www.zing.cz/novinky/24507/next-gen-verze-gta-v-s-pohledem-z-prvni-osoby http://www.zing.cz/novinky/24527/dalsich-25-novych-obrazku-z-grand-theft-auto-v Upraveno Listopad 5, 2014 uživatelem kolmi21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 dohráno asi 3x na x360 + hrany online ale tohle je pecka.. předobjednáno a bude to mazec hra. už jen 8 dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 zde máme od rockstaru ofiko trailer k xone/ps4 verzi.. luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Listopad 11, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 Pořád váhám jestli předobjednat protože dávají 500tis dolarů do singlu,ale nevím jestli se to rozdělí mezi tři postavy a jestli to mají automaticky..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 Nevim prijde mi ze dulezitejsi kdyz uz tak do multaku... V singlu udelas par loupezi a mas penez.. Posuzovat podle toho jestli budou ingame money u postav mi prijde divny [emoji2][emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Listopad 11, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 Já to hrál na 360 (offline) a vydělat "velký" prachy bylo nemožný... jedině akciema a tomu jsem nerozuměl. Z loupeže bylo pár tisíc co si pamatuju. Jde mi o to jestli nebude zábavnější začínat s postavou "od nuly" než když bude mít chudej černoch hned např. 200tis :wohow: otázka druhá, jak vydělat pak na nemovitosti když z misí nic moc nebylo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Listopad 11, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 Hru beru 100% jen nevim jestli s 1mil nebo pak bez něj :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n8bik Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 ja to objednal z [h=3]herni-svet.cz s tim bonusem :)[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n8bik Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 http://www.herni-svet.cz/gta-v-x1 maj i zasilkovnu takze ok a ne moc drahy :) 1539 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Listopad 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 jj taky jsem tam objednal:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmacho Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Mam taky predobjednano ... chytre uz 2 mesice, kdy to jeste bylo na alze za 1600 a jeste s 200 Kc voucherem, takze za 1400 ... ted na ty ceny cumim jak z jara :) patrne jsem poridil dobre a prvni den hraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 nevite kdy to dojde jestli v utery nebo ve stredu? jestli to maj treba naskladneny uz v patek a dodrzuji termin vydani? nevim jak to je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmacho Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 nevite kdy to dojde jestli v utery nebo ve stredu? jestli to maj treba naskladneny uz v patek a dodrzuji termin vydani? nevim jak to je :) Zatim jsem predobjednaval pouze NHL a kdyz byl datum vydani v pondeli, tak uz v patek jsem to mel na prodejne. Ted to trochu komplikuje ten svatek v pondeli, tak uvidime ... ale o vikendu jsem stejne mimo, takze pokud to prijde v utery, osobne mi to neva, ale sance, ze to budete mit uz v patek tam je ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Z herního světa posílají většinou až v den vydání :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Listopad 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 mě psali z herního světa, že v pátek odeslali takže v úterý hraju :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Listopad 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 ..do prdele proč tu sametovou revoluci neudělali tenkrát o dva dny později :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 Tak hlavně dejte vědět, jak se vám hra líbí a jestli je grafika opravdu tak vyšperkovaná, jak tvrdí vývojáři v trailerech nebo jestli lžou jako ti v Ubisoftu o ACU. Já se ke hraní dostanu nejdříve až 21.11. :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 ja myslim že rockstar nikdy nelhal.. každopadne zitra hned po práci :D kdybych měl dovču hned beru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 Na facebooku herního světa (Kuma) je zmíňka o tom, že občas něco doskočí a framerate padá pod 24 ..Ještě to ale oficiálně nevyšlo tak třeba to spravi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Listopad 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 já koukal na první gameplay videa,ale z těch se grafika moc nepozná..jen jsem se smál těm malinkatým volantům. Čim větší auto tím menší volant...škoda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 tak furt je ta hra primárně určená pro pohled třetí osoby. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubby Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 Bude se dát hrát na jednom xboxu(TV) dva hráči najednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 ne nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 Objednáno z herního světa. Bohužel jsem to nestihl objednat ve čtvrtek, takže to budu mít až ve středu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 (upraveno) hackys: taky sem to objednal z herního světa. Na objednávku z czc.cz jsem se vyprd. Mají to drahý a nic předem, abych to měl alespoň včas neposlali. Upraveno Listopad 17, 2014 uživatelem FeebeE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.