Electropunker Odesláno Říjen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2006 Ahoj lidi potrebuju nejakej dobrej save do Tony Hawks Underground 2 Remix, kde je vse otevreno, jelikoz neni zadnej cheat, kterej to umi otevrit. Neposla byste mi to nekdo? Nebavi me to hrat tak, abych otevrel vse, chci se jen tak projizdet, ale vsude :-) Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Říjen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2006 tady jich par je : :) http://www.gamefaqs.com/portable/psp/save/920777.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Říjen 4, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2006 Super diky, takhle rychla odpoved to jsem necekal, nevis jakej je 100% funcni, kde je vse otevrene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2006 Super diky, takhle rychla odpoved to jsem necekal, nevis jakej je 100% funcni, kde je vse otevrene?Lol citat nevies?? 100% complete all gaps all cheats finished on easy normal and sick atd. ?? :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Říjen 4, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2006 Cist umim, ale jsem nejakou overenou verzi, nechci si do PSPcka narvat nejakej shit Fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2006 Cist umim, ale jsem nejakou overenou verzi, nechci si do PSPcka narvat nejakej shit FakeNa gamefaqs neni ani jeden FAKE (pokial ja viem) takze sa neboj iba si vyber US alebo EU verziu SAVU (podla toho aku mas verziu hry) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Říjen 4, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2006 Takze diky vsem, konecne si tuhle hru dopreju tak jak jsem ji chtel.Jeste jednou diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Říjen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2006 Cist umim, ale jsem nejakou overenou verzi, nechci si do PSPcka narvat nejakej shit FakeNa gamefaqs neni ani jeden FAKE to jsi je vsechny zkousel??? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.