Kej-M547 Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 Zdravím všechny asasíny a asasínky, hledám tým, ke kterému bych se mohl připojit v předobjednávkovém programu Unity. Nebo druhá varianta hledám 3 členy do svého, který bych vytvořil, kdo si předobjednal hru jak já, asi ví o čem mluvím... budu rád když se mi ozvete co nejdříve tady nebo na PSN moje id: Kej-M547 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 mám předobjednáno :-) donnyczech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kej-M547 Odesláno Listopad 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 Dík za odpověď budu dnes podvečer zakládat ten Tým tak si tě přidám určitě i do friend listu na PSN abychom pak mohli zapařit ty co-op mise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 Jasny uz se tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kej-M547 Odesláno Listopad 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 čaute lidi tak tým je založený pod názvem CzechAssassins5. Takže při přihlašování na U-play kvůli vložení předobjednávkového kódu zvolte možnost JOIN TEAM pokud se chcete přidat k mému týmu. Vězte, že je zapotřebí zaplnit celý tým, abyste získali co nejvíce. Tak neváhejte a přidejte se ke mě a pokud už máte založený na U-play účet pošlete mi E-mail, který máte uvedený v registraci a pošlu Vám pozvánku do svého týmu... potřebuji fakt zaplnit celý tým.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 AHoj kdo má předobjednáno přidejte s k nam prosim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 Ahoj, ja mam predobjednano, tak se pak treba pridam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 Mám dotaz přátelé, tým se musí složit do 13.11.2014 nebo je to jedno? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 V JRC mi o tom nic nerikali, ani kod sem nedostal, proste predobjednavka a cau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 Tak uz sem to nasel, zadost poslana. PSN nick Dejf_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kej-M547 Odesláno Listopad 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 čuste lidi tak jsem akceptoval vaše žádosti... až budete mít ty kódy je tam někde odkaz redeem code a po každém zadání kódu se nám odemkne další odměna .... Defj_cz: O JRC jsem slyšel, že mají problémy s předobjednávkovými objednávkami nebo možná, že ti to pošlou den před vydáním hry ale měl by ten kod dostat každý předobjednavatel... Já jsem objednával na Xzone pač k tomu dostanu i koženou peněženku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kej-M547 Odesláno Listopad 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 Jinak taky nevím do kdy by měly být ty týmy složené, na U-play je i možnost spárování profilu na u-play s PSN profilem, tak si to udělejte jestli jste tak ještě neučinili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 tak jsem zadal kod a mame dalsi odmenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kej-M547 Odesláno Listopad 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 super ještě dva lidi :D ;) ať získáme tu misi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka123 Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 Kdyby nekdo chtel do teamu tak napiste, PSN ID : jirka2105 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kej-M547 Odesláno Listopad 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 Já bych chtěl poděkovat poslednímu členovi našeho týmu "Recovery" za připojení se k CzechAssassins5 a za vložení redeem kódu... už zbývá zadat jenom poslední kód a to od "Currahee" a budeme mít jako tým všechny 4 bonusy... a chtěl bych vyzvat i "Recoveryho", aby si mě přidal do PSN: Kej-M547 napiš do zprávy něco ať poznám, že se jedná o tebe pokud už jsi tak učinil tak tohle vůbec nečti a radši val něco zapařit... jinak doufám, že to ubisoft má nějak promakané a že budeme v kontaktu pak i v mnou tak očekávané hře, bude to nářez hrát až se 3 asasíny po boku tohle je správný krok kupředu si myslím a bude taky doufám ozdobou nového Assassins Creed Unity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 Pěkně napsáno ☺ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 (upraveno) Chlapi ja bych tam rad ten kod zadal, ale zadny sem nedostal. Az pujdu do JRC ve ctvrtek, tak se na nej preptam. Edit: Tak uz jsem stejne diky tomu byl vyloucen, takze nic. Upraveno Listopad 11, 2014 uživatelem Dejf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 Ahoj neodepisoval si dlouho a navíc ten kod nemas i kdyz bys ho mit mel. Byl tu nekdo rychlejsi, tak promin ale do toho jrc si zavolej protoze ten kod ti meli dat uz predtim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 Taky mam predobjednano v playcentrum.cz a nic nevedej o zadnem kodu.... sakra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 na xzone nam ho hned poslali no jsou to asi 4 dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 Už taky uhanim v playcentrum. co to ma byt za kod ??? A bych jim to tam vysvetlil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 zde je znení mejlu: Vazeny zakazniku, predobjednal jste si na Xzone hru Assassins Creed Unity a tak posilame pristup do predobjednavkoveho programu UNITE. Omlouvame se, ze to tak dlouho trvalo, ale vydavatel dodal klice az takto pozde. Zde intrukce, jak se do nej dostat: Po prihlaseni do Uplay je potreba na strance http://assassinscreed.ubi.com/en-GB/assassinscreed-unity/unite-program/index.aspx vybrat buď Create my team pokud chcete zalozit novy tym, do ktereho bude zvat pratele nebo Join a team pokud se chce pridat do jiz existujiciho. Potom je mozne se z teto stranky prihlasit Already a member? sign in a dostane možnost Redeem code, kde je treba zadat Unite kod, ktery vam posilame a cimz se celemu tymu odemkne odmena. a takhle vypada ten kod : XXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 No zas tak dlouho snad ne :-) Kazdopadne sem zaskocil do JRC jeste dnes a kody mam hned tri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 no vidis jak si sikovnej :-) asi na to zapomeli proste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.