Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Assassin's creed unity předobjednávkový program

Kej-M547

Recommended Posts

Zdravím všechny asasíny a asasínky, hledám tým, ke kterému bych se mohl připojit v předobjednávkovém programu Unity. Nebo druhá varianta hledám 3 členy do svého, který bych vytvořil, kdo si předobjednal hru jak já, asi ví o čem mluvím... budu rád když se mi ozvete co nejdříve tady nebo na PSN moje id: Kej-M547

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

čaute lidi tak tým je založený pod názvem CzechAssassins5. Takže při přihlašování na U-play kvůli vložení předobjednávkového kódu zvolte možnost JOIN TEAM pokud se chcete přidat k mému týmu. Vězte, že je zapotřebí zaplnit celý tým, abyste získali co nejvíce. Tak neváhejte a přidejte se ke mě a pokud už máte založený na U-play účet pošlete mi E-mail, který máte uvedený v registraci a pošlu Vám pozvánku do svého týmu... potřebuji fakt zaplnit celý tým....

Odkaz ke komentáři

čuste lidi tak jsem akceptoval vaše žádosti... až budete mít ty kódy je tam někde odkaz redeem code a po každém zadání kódu se nám odemkne další odměna ....

Defj_cz: O JRC jsem slyšel, že mají problémy s předobjednávkovými objednávkami nebo možná, že ti to pošlou den před vydáním hry ale měl by ten kod dostat každý předobjednavatel... Já jsem objednával na Xzone pač k tomu dostanu i koženou peněženku...

Odkaz ke komentáři

Já bych chtěl poděkovat poslednímu členovi našeho týmu "Recovery" za připojení se k CzechAssassins5 a za vložení redeem kódu... už zbývá zadat jenom poslední kód a to od "Currahee" a budeme mít jako tým všechny 4 bonusy... a chtěl bych vyzvat i "Recoveryho", aby si mě přidal do PSN: Kej-M547 napiš do zprávy něco ať poznám, že se jedná o tebe pokud už jsi tak učinil tak tohle vůbec nečti a radši val něco zapařit... jinak doufám, že to ubisoft má nějak promakané a že budeme v kontaktu pak i v mnou tak očekávané hře, bude to nářez hrát až se 3 asasíny po boku tohle je správný krok kupředu si myslím a bude taky doufám ozdobou nového Assassins Creed Unity

Odkaz ke komentáři

zde je znení mejlu:

Vazeny zakazniku,

predobjednal jste si na Xzone hru Assassins Creed Unity a tak posilame pristup do predobjednavkoveho programu UNITE. Omlouvame se, ze to tak dlouho trvalo, ale vydavatel dodal klice az takto pozde. Zde intrukce, jak se do nej dostat:

Po prihlaseni do Uplay je potreba na strance http://assassinscreed.ubi.com/en-GB/assassinscreed-unity/unite-program/index.aspx vybrat buď Create my team pokud chcete zalozit novy tym, do ktereho bude zvat pratele nebo Join a team pokud se chce pridat do jiz existujiciho. Potom je mozne se z teto stranky prihlasit Already a member? sign in a dostane možnost Redeem code, kde je treba zadat Unite kod, ktery vam posilame a cimz se celemu tymu odemkne odmena.

a takhle vypada ten kod : XXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu