Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

čaute lidi tak tým je založený pod názvem CzechAssassins5. Takže při přihlašování na U-play kvůli vložení předobjednávkového kódu zvolte možnost JOIN TEAM pokud se chcete přidat k mému týmu. Vězte, že je zapotřebí zaplnit celý tým, abyste získali co nejvíce. Tak neváhejte a přidejte se ke mě a pokud už máte založený na U-play účet pošlete mi E-mail, který máte uvedený v registraci a pošlu Vám pozvánku do svého týmu... potřebuji fakt zaplnit celý tým....

Odesláno

čuste lidi tak jsem akceptoval vaše žádosti... až budete mít ty kódy je tam někde odkaz redeem code a po každém zadání kódu se nám odemkne další odměna ....

Defj_cz: O JRC jsem slyšel, že mají problémy s předobjednávkovými objednávkami nebo možná, že ti to pošlou den před vydáním hry ale měl by ten kod dostat každý předobjednavatel... Já jsem objednával na Xzone pač k tomu dostanu i koženou peněženku...

Odesláno

Já bych chtěl poděkovat poslednímu členovi našeho týmu "Recovery" za připojení se k CzechAssassins5 a za vložení redeem kódu... už zbývá zadat jenom poslední kód a to od "Currahee" a budeme mít jako tým všechny 4 bonusy... a chtěl bych vyzvat i "Recoveryho", aby si mě přidal do PSN: Kej-M547 napiš do zprávy něco ať poznám, že se jedná o tebe pokud už jsi tak učinil tak tohle vůbec nečti a radši val něco zapařit... jinak doufám, že to ubisoft má nějak promakané a že budeme v kontaktu pak i v mnou tak očekávané hře, bude to nářez hrát až se 3 asasíny po boku tohle je správný krok kupředu si myslím a bude taky doufám ozdobou nového Assassins Creed Unity

Odesláno

zde je znení mejlu:

Vazeny zakazniku,

predobjednal jste si na Xzone hru Assassins Creed Unity a tak posilame pristup do predobjednavkoveho programu UNITE. Omlouvame se, ze to tak dlouho trvalo, ale vydavatel dodal klice az takto pozde. Zde intrukce, jak se do nej dostat:

Po prihlaseni do Uplay je potreba na strance http://assassinscreed.ubi.com/en-GB/assassinscreed-unity/unite-program/index.aspx vybrat buď Create my team pokud chcete zalozit novy tym, do ktereho bude zvat pratele nebo Join a team pokud se chce pridat do jiz existujiciho. Potom je mozne se z teto stranky prihlasit Already a member? sign in a dostane možnost Redeem code, kde je treba zadat Unite kod, ktery vam posilame a cimz se celemu tymu odemkne odmena.

a takhle vypada ten kod : XXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu