xbox Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 (upraveno) čau,ta hra je naprosto nehratelnná!A je jedno jestli to dám na max nebo na low.Pořád mě to běží na 25fps.Nemá nekdo stejný problém? A blbne i zvuk ve hře. Upraveno Listopad 9, 2014 uživatelem karan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 (upraveno) Jakou máš Grafiku a ramku?OS? Zkusit defrandovat disk...mě to hodně blblo na W7 ale jak jsem přešel na W8 tak to dělá už málo ale ono to je tím že mám jen 4gb ram... Upraveno Listopad 9, 2014 uživatelem rico4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabanos Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 Proč by to mělo být hrou? Zkoušel jsi patchovat? Měnit drivery? Podívat se na nějaké tweaky v configu, nebo co jiného by to mohlo způsobovat? Neříkám, že to tou hrou není a mají to optimalizované na vše, ale z takového příspěvku se člověk moc nedozví. A pak chtěj pomoct :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Listopad 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 Jo všechny ovladače mám aktuální,mám čistě přeinstalovanný windows 8.1.Procesor I-4770k,ram 16gb,gtx 970. Battlefield 4 mě jede na max bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 No tak to nevím...podle HW jaký máš by mělo bejt všechno v pořádku ...nebo optimalizuj hru přímo v (GeForce Experience) a zmenšit rozlišení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabanos Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 tyjooo GF Experience je takovyyy kentus... to ani neinstaluj :D akorát si zasírat systém něčím, co si můžeš udělat líp sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.