skolni.flakac Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 Zdravím Už delší dobu přemýšlím o tom, že si pořídím ke konzoli nějakým způsobem myš a klávesnici. Někde jsem dokonce četl, že MS to k X1 do budoucna chystá jako update (Někde jsem dokonce četl, že chystají možnost instalace veškerého SW na všechny platformy, tak nevím jestli třeba i konzoli, ale to sem nepatří). Nicméně jsem člověk, co je zvyklý ve FPS hrách používat myš a starého psa novým kouskům nenaučíš. A teď tedy samotný problém. Mátě někdo zkušenosti s připojením myši ke konzoli? Vím že existuje spousta variant, jako jsou konvertory, nebo rovnou herní zařízení. [h=2]VENOM-X Tuact Controller - cca 3000,-[/h]http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=Venom+X+Controller - měka by to být rovnou myš s jakýmsi polovičním ovladačem [h=2]CronusMax PS3/PS4/XBOXOne 2014[/h]http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=CronusMax - pokud to chápu, sem rovnou napojím ideálně bezdrátovou myšku a klávesnici a je to jak PC a jim podobné. Máte tedy někdo zkušenost? Jedná se mi spíše o jednoduchost použití a zapojení, než cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 Nikdo žádné poznatky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 ja doufam, ze mys a klavesnice bude v konzoli pouze na ovladani systemu, ale nepujde pouzit ve hrach. uz vidim jak na BF lita pulka lidi s klavesnicama a zbytek s gamepadama, pak se z toho stane nehratelna hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 ja doufam, ze mys a klavesnice bude v konzoli pouze na ovladani systemu, ale nepujde pouzit ve hrach. uz vidim jak na BF lita pulka lidi s klavesnicama a zbytek s gamepadama, pak se z toho stane nehratelna hra. No tak tohle si zase nedokážu představit já. Třeba si dokážou porovnat prodejnost her daného tipu na PC a XBOX a vyjde jim, že pokud udělají podporu klasického herního zařízení jako je myš, tak se zvednou prodeje, protože lidi jako já, už nebudou tak levý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 je to jen o treningu. i na gamepadu se da fps hrat uplne v pohode. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.