lostkojot Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 Je to první hra u které jsem se fakt šíleně lekl a skoro si cáknul do textilu. Jsem fanda do série alien. A tohle je první alien , ze kterého jde strach a který si získá respekt,, .U všech minulých dílů mě štvalo že alieni jsou jen krmivo pro gun ,prostě kačeny na odstřel, u téhle hry se karty obrátili :-) Pro milovníky alienů je tahle hra povinnost. Co ostatní, jak se vám hra líbí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek111 Odesláno Prosinec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 spise by me zajimalo jestli budou i pro xbox one ceske titulky tak jako na PC verzi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadyson Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 spise by me zajimalo jestli budou i pro xbox one ceske titulky tak jako na PC verzi ... Já osobně bych na to moc nevsázel, pochybuji že by se tvůrcům chtělo sahat do hotové hry jen kvůli nám Čechům. Přeci jen CZ trh není nikterak velký oproti např.: Německu, Francii či Španělsku. Takže pro ně by to bylo nijak ziskově zajímavě a nás to alespoň dokope k tomu naučit anglicky alespoň do té míry aby jsme znali základy. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek111 Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 ja myslel ve forme nejakeho patche nebo tak neco.. a kdyz jsou schopni to udelat na pc verzi tak nechapu proc ZAS konzole ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.