mansda36 Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 Jde nějakým kabelem propojit PS3 a PC ??? Abych si tam mohl hodit třeba video ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 Ještě jsem o ničem takovím neslyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mansda36 Odesláno Prosinec 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 Tak jsem něco našel . Skusim o zítra a dám vědět . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gorgar91 Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 tak daj vediet .. to som zvedavy aj ja ... lebo neako som neprisiel na to ako to spravit ... vopred dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 verbatim Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 Myslim, že nejjednodušší to bude hodit na flashku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radarcz Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 Jde nějakým kabelem propojit PS3 a PC ??? Abych si tam mohl hodit třeba video ????? Není to zrovna kabel,ale super věcička mám jí a jsem na 100% spokojenej doporučuji. http://obchod.photoworx.cz/shop/342/detail/601658 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mansda36 Odesláno Prosinec 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 A tak jsem to sprovoznil . Jednoduše prez ten kabel co dostanete k PS3 . ten jsem připojil do rutru a do PS3. Pak jsem udělal zbytek přez NERO8 . a Už to jede A teď mužu pouštět filmy , hudbu nebo prohližet fotky rovnou z PC a nemusim to davat do PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Ja nevim, ale podle me jde normal ps3 propojit USBckem ne? Protoze i na sony strankach je to, ze muzes do ps3 jednoduse dostat hudbu a tak. Nvm, kouknete nekdo, kdo je majitel ps3 do navodu pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gorgar91 Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 zbytek přez NERO8 ? to by ma zaujimalo ... lebo PS mam napojenu na router a nikde v kompe ju nevidim , a ani v ps3 nevidim komp .. poradis ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mansda36 Odesláno Prosinec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Založil jsem topick z návodem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gorgar91 Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Dakujem moooc , idem sa tam popytat zopar veci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mansda36
Jde nějakým kabelem propojit PS3 a PC ???
Abych si tam mohl hodit třeba video ?????
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.