Dais05 Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 Zdar chtel jsem se zeptat jdou hry na PSP rozbehat jinak nez slozitim downgradem treba programem/emulatorem ? mam FW 3.60. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kachnak Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 no pres emulator jdou ale to musis mit 1.5 nebo 2.71 takze asi nic...nech si to flashnout staci napsat odkud si...a este bych doporucil topic pro zacatecniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 dej si tam cf:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 ten flash neni zas tak slozity ... taky jsem se ho bal ... a hodne ... ale ted mi to prijde jako naprosta banalita :D takze s chuti do toho ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dais05
Zdar chtel jsem se zeptat jdou hry na PSP rozbehat jinak nez slozitim downgradem treba programem/emulatorem ? mam FW 3.60.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts