Lu82 Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 tak kdo už má? já si ji koupil přes market a dnes jsem spustil a zklamání jako. next gen grafika se nekona to na pc byl i blag flag krasnejsi a druha vec hra neni v cz, v cz jsou pouze dejove titulky ale zbytek neni pelozen jako jsou ukoly, menu hry atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 hra ani prelozena byt nemela, pouze CZ titulky. grafika by mela byt lepsi jak AC4 na One, takze v tom bych problem nevidel. Co bugy a poklesy frameratu, da se to nebo je to pruser? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Tak po peti hodinach hrani muzu rict,ze dropy tam jsou ale ze by to byla uplna katastrofa si nemyslim.Nejaky bugy ani nevnimam.Grafika neni vubec spatna,pribeh je vybornej a atmosfera peckova.Ja osobne jsem spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu82 Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 tak jak jsem byl zklaman z uvodu hry. tak musim uznat ze nakonec se hra povedla a dale uz je grafika daleko lepsi nez v prvni misi a celkove hra chytne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n8bik Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Koupil nekdo na us ebay klice ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n8bik Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Tak z us ebay klice fungujou prodavaj to vetsinou v double pack s black flag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n8bik Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Da se sehnat za 1000 kc coz je dobra cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 Můžeme být rádi, vzhledem k tomu, jak malý trh Česká republika je, že tam vůbec nějaké titulky jsou. Já s žádnými nepočítal a byl sem mile překvapen :) Mám nahráno pár hodin a sem tam nějaký pokles fps je. Jediný bug, na který jsem zatím narazil je ten, jak máte chytit zloděje, běžíte za ním, skočíte po něm a ta animace chycení je taková divná, někdy ho ani nechytnu... Grafika se mi líbí moc a jsem zvědavý, jak budou hry vypadat ke konci téhle nové generace (jenom porovnejte launchové tituly pro PS3/x360 na začátku a ke konci generace viz. GTA V) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Listopad 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 Hra je komplet přeložená, ale bohužel je to nějak blbě nastavený, že hra bere systémové nastavení konzole, kterou máme na aj a nic s tm neuděláme :( http://www.eurogamer.cz/articles/2014-11-14-tema-proc-je-v-konzolovem-assassins-creed-unity-nekompletni-cestina Hra mě teda chytla, začátek byl nic moc, ale teď si to užívám a graficky se mi to taky moc líbí, třeba kostel, kde je asassinské sídlo je pastva pro oči :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcvbn Odesláno Listopad 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 Po pár hodinách co jsem dnes nahrál u mě hra naprosto nepropadlo jako u mnohých, ale ani mě neuchvátila. Grafika moc pěkná, aspoň co se týče budov a prostředí. U postav mě vyděsily naprosto příšerně udělané vlasy. Teď mě možná někteří ukamenují, Paříž je sice pěkná, ale po chvíli už mě trochu omrzela, kromě známých budov a míst jsou to obyčejné domky, které se od sebe moc nelíší a tím, že člověk tráví celou dobu v takhle jednotném prostředí, tak se mu to zachvílí zevšední. Vím, vím, je to realistická Paříž té doby a co víc bych chtěl, ale na mě ta Paříž takový wow efekt, jaký kolem toho probíhal, neudělala. Co se týče bugu, jsou tam, ale není to tak hrozné. Jednou jsem se propadl texturou a párkrát si zas postavy chodily po hlavách, stane se to občas. Příběh je zatím takový nijaký. Hrozně mě mrzí že, tak skvostné období VFR je tu naprosto upozaděno a co mě dorazilo, když příběh přeskočí z roku 1789 do roku 1791, jen tak, jako by nic. Čekal bych, že si s touhle dobou pořádně vyhrají a vyždímají z toho co jen jde. Je možné že po dohrání, změním názor na jendotlivé body a moje hodnocení bude vypadat úplně jinak. Takhle ovšem hodnotím jen tu část co jsem zatím hrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Ahoj, jak ve hře aktivovat headset v co-op misích? Když chci mluvit, musím něco držet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 Tak jsem si ji dnes pořídil. Kdyby chtěl někdo někdy dát co-op, tak můj GamerTag je FakinLaus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Ahoj, jak ve hře aktivovat headset v co-op misích? Když chci mluvit, musím něco držet? normalne pres party chat, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Co to znamená? Mám originální headset co byl v balení a hraju coop mise. Chci na někoho promluvit, musím něco zmáčknout? Nebo je pořád slyšet vše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu82 Odesláno Prosinec 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2014 už se někomu povedlo splnit nějakou hádanku? ta ikonka papiru, vubec nevim co mam dělat kromě toho že najdu ten symbol na zdi u hadanky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Co to znamená? Mám originální headset co byl v balení a hraju coop mise. Chci na někoho promluvit, musím něco zmáčknout? Nebo je pořád slyšet vše? ve snapu toho cloveka pozvi do Party a tam muzete normalne kecat. nevim jestli chapu co je problem. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Aha takže bez toho, abych ho pozval přes snap do party se neuslyšíme? A když hrajeme coop ve čtyřech, tak musím pozvat všechny 4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Ahoj všem, vím že to není přeloženy komplet ale kde zapnu titulky cz... Hru zatím instaluju, hrál jsem jen počáteční asi tři sekvence bez nich .. Jak jsem tak projížděl menu, nevidím kde ty titulky vůbec zapnu, stačily by mi i v Aj.. Volba jazyka nevím jestli ve hře je možná.. Koupil jsem kód zde na fóru, samotnou konzoli mám z US jestli má vliv.. Diky za tipy triky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Mrkni tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Netusite jestli uz je opraven ten patch nebo ma porad pres 40 giga :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Diky hned mrknu, mezi zvukem jestli koukám dobře p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Právě ho stahuji (40GB). A myslím že žádná oprava nebude. http://kotaku.com/6-7gb-assassins-creed-unity-patch-issued-to-fix-framera-1671872114 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 (upraveno) Právě ho stahuji (40GB). A myslím že žádná oprava nebude. http://kotaku.com/6-7gb-assassins-creed-unity-patch-issued-to-fix-framera-1671872114 čus malá je ..Jinak za 3měs..vychází na co se těšíme všichni ale já mezi prvníma nebudu po tom že takhle ubi kazí AC Upraveno Prosinec 17, 2014 uživatelem rico4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 jeste se zeptam, nekdo kdo aktivne vyuziva aplikaci AC Unity pro android, je to nejaka samostatna jednotka, hra, nebo vyuzitelne i pro hru v xku...diky za koment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 No ono to sice pise 40, ale nestahuje to 40 :-) jen tech 6.7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.