biggerg Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Disc 1: Install content Disc 2: Game disc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Nějaký postřehy ze hry ? Na next-gen vypadá super, ale to je jiná liga než x360 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentium4 Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 zkoušel jsem to a nic moc teda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jnck Odesláno Listopad 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 Nevite nekdo jak to dostat do RGH console ??? na DVD 1 ( instalacni ) chybi Content a neni ani na DVD 2 ( hraci ) ... Prosim o malou radu ... Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 jnck nahraj obe dvd na hdd externi nebo vnitrni a pak klikni na dvd 1 ono se naistaluje pak vypni a klikni na dvd 2 a uz hrajes a to prvni dvd pak muzes klidne smazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 čau nevíte někdo pokaždé když začínam hrát tak začínám z toho místa jak skočím z té věže dolů nevím jestli je to jen můj pocit ale jak kdyby se mi neukládala hra zatím jsem z toho zmatený tak ani nevím jestli to tak má být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentium4 Odesláno Listopad 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 Taky se mi zdá, že ta hra je divoká ,dlouhý loading, nic moc grafika,je to takový zmatený :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dais Odesláno Listopad 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 a co jsi cekal kdyz to promarne vyslo na Xbone PS4 a PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mecone Odesláno Listopad 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2014 Grafika mi teda zatím přijde otřesná, běží to snad v nejnižším možném rozlišení, je to strašně rozmazané a to doskakování textur taky hrůza, ale snad to opraví nějakým updatem. Jinak mě hra baví, ale tohle strašně odflákli, když to srovnám s open-world hrami, které teď vychází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 Dnes jsem hru zapnul a ta grafika je teda fakt priserna...jinak to docela slo hrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Listopad 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 budte radi ze aspon nieco vyslo, ochvylku uz nebudu robit nic :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mecone Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 Tohle není moc dobrej argument na to, že technická stránka hry je otřesná a odfláklá, utratit za tu hru peníze, tak by mě to pěkně nasralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jameson Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 (upraveno) Ahoj, jak jste instalovali na RGH 4gb? Stačí na naformátovanou flashku nahrát přes horizon ty soubory v discdata0 a discdata1? Edit: snažím se nahrát soubory z discdata a háže to chybu.. :( Upraveno Listopad 24, 2014 uživatelem Jameson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dais Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Na foru je navod hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jameson Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 díky za ochotu. Kdybych něco takového našel, tak to sem asi nepíšu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dais Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 U kazdy hry co je na 2 DVD se nekdo pta jak to ma nainstalovat na 4GB xboxu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 čaute potřebuju radu dělám ted tu misi jak mám zabít tři označeně žlutě skokem z vrchu , ale nemůžu se na ně trefit nemá někdo nějákou radu díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Září 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2015 Ahojte. Pro instalaci an RGH můžu postupovat takto: Oba disky vyextrahovat pomocí Xbox Imgae Browser, obsah složky Content /16x0 z disku 1 nahrát na interní HDD Xboxu do složky Content / 16x0 a pak tuto složku z disku 1 smazat, poté oba disky vložit do složky s názvem hry jako složky Disc 1 (se smazanou složkou Content) a Disc 2 a nahrát na externí disk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.