TheGlore Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Ahoj mám taký problém s fifou ked hrám divíziu a v pohode vyhrám tak po zápase ten bód mi zaráta no ked ma to vráti späť do UT tak ako keby som ten zápas nehral jednoducho tie tri body nič a stále dookola mám 10 zápasov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 A proc to nenapises do topicu Fify a zakladas kvuli tomu nove tema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheGlore Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 lebo tam to moc aktívne už neni takže skúšam že či niekto napíše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 FUT je totalne dodrbanej. mne to dela presne to stejne co tobe a je to ocividne chyba na strane EA. Cekam na nejaky update a zatim nic, tak jsem to ted uplne prestal hrat, protoze to je jedinej mod kterej hraju a je bohuzel nefunkcni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.