pxtuner14 Odesláno Listopad 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2014 Zdravím, měl bych dotaz, zda je možné mít na PS4 přihlášené 2 účty zároveň, na každém mám totiž jiné hry a nechce se mi to neustálo přehlašovat. Popřípadě bych poprosil o návod. Děkuji za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koudelt Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 Pokud máš 2 ovladače, tak můžeš mít "přihlášené" 2 uživatele na to, aby jsi mohl hrát s kámošem/bráchou/atd. v lokálním CO-OP. Ale tuším, že nemůžeš mít přihlášené přímo 2 uživatele, aby jsi mohl zároveň spouštět hry z jednoho i druhého účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pxtuner14
Zdravím, měl bych dotaz, zda je možné mít na PS4 přihlášené 2 účty zároveň, na každém mám totiž jiné hry a nechce se mi to neustálo přehlašovat. Popřípadě bych poprosil o návod.
Děkuji za odpovědi :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.