kub4as Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 Zdravím, mám takový problém. Když hraju třeba GTA5 nebo Borderlands 2 tak se mi pomalu načítají textury a hra se pak nedá dobře hrát. U gtačka je třeba tak, že projíždím městem a po zastavení se terpve donačítají pouliční lampy a další detaily. Mám RGH a hraju z exterňáku. Řešil jsem to již jednou a na chvíli se ten problém vytratil, ale po nějaké době zase nastal. Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 Pokud se nepletu tak GTA je udelany tak, aby se zrychlylo nacitani tak zaroven si hra načita z HDD a DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 a u jakeho GTA se jedna? me to na RGH delalo chvilemi u GTA 4 ale u gta 5 nemam zadny problem.. hru mam nainstalovanou na internim disku komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kub4as Odesláno Listopad 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 GTA 5... mam ho naistalovany na externim HDD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.