wain Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 ahoj, takže dnes v noci jsem si hrál s iphonem 4s a povedlo se mi odblokování. Kdo bude chtít můžu zaslat návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddy.33 Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 ahoj, takže dnes v noci jsem si hrál s iphonem 4s a povedlo se mi odblokování. Kdo bude chtít můžu zaslat návod Ahoj, už nějaký ten pátek bádám nad tím jak odblokovat iPhone, připadá mi to všechno jako podfuk. Pomohl by jsi mi a zaslal mi návod prosím? Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 to jsem tedy zvedav - nahod navod sem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Listopad 22, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 návod je zde testoval jsem to na iphonu 4 a 4s a fungují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 z toho videa neni uplne jasne, jestli to uplne vymaze iCloud ucet ze zarizeni nebo ne. Pokud jo a pokud se tim deaktivuje find my iPhone, tak je to smutne a zlodeji maji pré... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Listopad 22, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 ano vymaze to iclou ucet a deaktivuje find my iphone, mam to ozkousene a je to 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 tak to je hnus... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Listopad 22, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 neuděláš nic, muselo se s tím počítát že se to někomu dřívě či později povede no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddy.33 Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 na ios 8 to asi fungovat nebude co ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Listopad 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 hele muzes to vyzkouset, ale na ios 8 to nevim, budu to zkouset az v utery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 muze to delat taky na iP 4 na kterym to jde obejit prej........nebo muze ty iP vymenit v tom videu a nebo to funguje no....ale stejne se mi tomu nechce verit moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Listopad 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 pokud chces muzu ti nahrat video, nic menit nebudu jak je na nekterych navodech, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 to bych ti byl vdecnej kdyz to ukazes na ip 4s nebo výš......napis dystak vezkratce jak si to delal.....staci se tam jenom do nej dostat pres to ssh tam prepsat nejaky soubory a jde udelat restore ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Listopad 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 restore jsem zkousel jen na 4 a sel..na 4s jsem nezkousel zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddy.33 Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 uz si zkousel na tu 8ku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassyGT Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 tez mam iphone 5 s iOS 8.XX ... myslim ze je to vsechno fake :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Prosinec 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 na ios 8 to zatím nejde..zkoušel jsem to na dvou telefonech a nic..dnes večer budu rozesílat návody do SZ těm co si o to napsali..na ios 8 by to mělo jít během vánoc +- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassyGT Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 a tez je to pres to proxy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 dostal od nej nekdo ten navod nejakej ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassyGT Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 ne a pokud jo tak fake :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassyGT Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 posli do SZ ten tvuj navod :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.