Kačisko Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 dám i nějaký prachy, mám slima a hledám profíka, kámoš to s umí ale jen pod fw 3.00 a já mám 3.60, sám se bojim to dělat dále můj kámoš hledá taky v okolí KV má PSP fat 3.40 taky by určitě zaplatil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychor Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Cau, ja jsem z Varu a podarilo se mi flashnotu vlastni PSP na 3.71m33, kdyztak napis PM. Cau, ja jsem z Varu a podarilo se mi flashnotu vlastni PSP na 3.71m33, kdyztak napis PM. Bezplatne, jen me budes muset nejak uhnat, coz tejden pred tema dementnima svatkama bude umeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Prosinec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 nemůžu pm najít , nechceš se domluvit na icq ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 vy už ste asi domluvený,ale pokud by si měl cestu do chomutova tak ti mužu udělat i já:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Prosinec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 mno tj moooc daleko, pro mě je do varu taky daleko, jsem prostě necestovní typ ale jezdím tam denně tak už sem si zvykl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3vadros Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Nj. Ale jestli budeš mít cestu do Plzně, tak ti to taky klidně udělam. :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Prosinec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 se oto perete jak psi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychor Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 Ok, zkusime se sejit, viz icq. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.