craig27 Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Zdravim chlapi potrebuju poradit dneska rano jsem zapl ps4 a nefunguje mi zvuk ani v menu natoz ve hrach. Do zadneho nastaveni jsem nesel. A dalsi vec kdyz najedu do nastaveni rozliseni obrazu mam u vsech polozek uvedeno Unsupported Kdyz dam automatic televize mi ukaze obraz 720x480 vubec nevim ce se mohlo stat Kdyz tak diky za kazdou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ddraig Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Jednou mi taky po zapnutí nešel zvuk. Prostě jsem to restartoval a všechno v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koudelt Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 Možná to je výstřel do tmy, ale pokud nepomohl restart, zkusil bych jiný kabel. Pokud by ani to nepomohlo, pak bych možná zkusil tovární nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 craig27 Odesláno Listopad 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 Diky za tipy uz to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koudelt Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 Není za co ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 craig27 Odesláno Listopad 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 Pouze jsem dal hdmi kabel do jineho portu v televizi a znovu zapl ps4 :) pocital jsem s daleko vetsim problemem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 teedy Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 Ten zvuk mi taky občas nejde. Pomůže restart konzole. Zkoušel jsem různá nastavení,jinej vstup hdmi,ale jednou za nějaký čas to stejně nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
craig27
Zdravim chlapi
potrebuju poradit dneska rano jsem zapl ps4 a nefunguje mi zvuk ani v menu natoz ve hrach.
Do zadneho nastaveni jsem nesel.
A dalsi vec kdyz najedu do nastaveni rozliseni obrazu mam u vsech polozek uvedeno Unsupported
Kdyz dam automatic televize mi ukaze obraz 720x480
vubec nevim ce se mohlo stat
Kdyz tak diky za kazdou radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.