Uhřa Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Zdravím. Chystám se ke koupi PSV. Měl bych pár otázeček. Nečetli jste nějakou dobrou a hlavně objektivní recenzi na Vitu, pokud ano mohli byste mi dát odkaz? Jinak klasická otázka: dá se nějak Vita hecknout a stahovat hry zadarmo? Originály jdou celkem drahý a bazarových pořád není tak moc jako třeba na PS3. Jinak jelikož jsem vlastnil všechny konzole od SONY (až na PSP GO) tak předpokládám že nebudu zklamanej. Takže díky a chci se předem omluvit, protože je mi jasný že tohle téma už tady je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 PSVita Hacknout nejde ,Orginálky se dají sehnat za rozumné penize Sam PSVitu vlastním akorát by mohli v čr prodávat 64GB pamněťovku mám pouze 16GB a to je hodně málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhřa Odesláno Listopad 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 Ok díky. Jo hry se dají sehnat poměrně levě z druhé ruky. Je u Vity nějaký rozdělení podle doby výroby jako je u PSP (1004, 2004, 3004), nebo se dělí pouze na verzi s Wi-Fi a na verzi s 3G? S tou kartou by to neměl být takovej problém ne? Kdyžtak se dá objednat ze zahraničí. Jinak co bys mi na Vitu doporučil za hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 (upraveno) Dělí se to jen na 3g/wifi nebo jen wifi ,PHC 1004 PHC 2004 (Slim)liši se to akorát paměti ram a displejem Hry to už bude vice meně na tobě co tě bavi ,já momentálně vlastnim tyhle hry Asphalt Injection,God Of War collection,Call of Duty Black Ops Declassified,Klillzone Mercenary Upraveno Srpen 15, 2015 uživatelem Jack Sparrow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Bohužel Vita zemřela :( R.I.P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Září 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2015 Neriešil by som či je vita mŕtva alebo nie. Je to určite lepšia voľba na hranie ako tablet. Pre niekoho kto ju ešte nevlastnil je k dispozícii veľa kvalitných hier ne niekoľko desiatok hodín možno aj stoviek hodín. To že nevychádzaju veľké AAA tituly od západných štúdií je škoda ale hier vychádza stále dosť. Čo sa týka ceny hier dajú sa tak cez bazár zohnať na "facku". Osobne nevidím dôvod prečo by človek nemal ísť do viti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.