Guest mentik Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 PORADITE MI PROSIIM NEKDOO ? NIKDE JSEM TO NENASEL JAK JSTE RIKALI ! DIKY :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NecroMachine Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4330 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest mentik Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 tak jako vy to z tohodle chapete : http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4330 ??? To je navod tak na 2 veci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NecroMachine Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 V tom pripade asi budes muset jit na svetlou stranu. :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest mentik Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 Prosim nemohl by mi nekdo napsat moc prosim normalni navod pro amatery ?.Jak nahraju ISO hry do PSP ? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Number_x Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 si normální? podívej se na ty linky :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 hra.iso nahrajes na memory stick do slozky iso pak pouzijes devhook... a vubec vse jsem napsal do Pro Zacatecniky tak si to laskave najdi a rekni cemu nerozumis.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gemi Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 Prosim nemohl by mi nekdo napsat moc prosim normalni navod pro amatery ?.Jak nahraju ISO hry do PSP ? Diky V tom topicu Pro začátečníky je to jasně napsáno. Pokud to nechápeš, tak se do akcí s ISO hrami raději vůbec nepouštěj. A to nemyslím vůbec špatně, ber to jako přátelskou radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 ten topik pro zacatecniky byl udelanej proto aby se lidi furt neptali a stejne jim kazdej odpovida :D (dutch) nechapu te...proste ma JASNEJ podrobnej navod jak ...takze jestli to nechape at se necha vysetrit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest mentik Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 Tak sry. jen sem tomu moc neporozumel teprv s PSP začínám . Jo a diky Dutch .. Už jsem to trochu pochopil .. Ted jen jak se pracuje s Tim Dewhook ale to si nekde prectu Tak to proste jen nahraju tu hru na tu kartu a otevru ji nejak v tom emulatoru to je vse jesli to dobre chapu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 od toho to je ten topic abys to pochopil..to nezalezi jestli s psp zacinas nebo ne..ale cist snad umis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 jj pak jeste spravne nastavit devhooha (to je napsany vsude) a dat START a je to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest mentik Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 k to snad nebude tak slozity ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 mas tam i navod ... myslim bod 6. nebo 7. cim dax,iso,cso spustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 to si snad vsiml ne ? si myslis ze neumi cist ? nepodcenuj mlade talenty :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest mentik Odesláno Říjen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2006 hh diky no ,.,. cist umim aby tu nebyli nejake pochybnosti :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest qwertz Odesláno Říjen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 ahoj lidi ja nevim kam mam kopirovat ten devhook poradite mi nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Říjen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 ahoj lidi ja nevim kam mam kopirovat ten devhook poradite mi nekdo?zlozku dh do ROOTU napr. (x:/dh) a ostatne do PSP/GAME napr. (x:/psp/game/dh_eng) a (x:/psp/game/dh_eng%) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest mentik
PORADITE MI PROSIIM NEKDOO ?
NIKDE JSEM TO NENASEL JAK JSTE RIKALI !
DIKY :wink:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts