kokin Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 když jsi koupím psp slim, pujdou mě na něm iso hry? jestli ne, prosím o radu, děkuji! někde jsem četl, že záleží jaký má psp firmware jsem začátečník a nějak tomu nerozumim:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 ne u PSP slim nezáleží. musí se udělat pandora a tu můžeš vytvořit pouze za pomocí PSP, které už custom firmware mělo. Nejlepší je napsat odkud jsi a s někym se sejit.;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sAintRK Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 u PSP phat ( fat ) zalezi na FW u slimka ne len pandorka a CF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrla Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 napíšeš z kama si a někdo ti to udělá já bydlím kus od zlína takže pokud bydlíš blízko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kokin Odesláno Prosinec 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 takže,není možno, když jsi koupim psp, rozjed iso hry,jo? ale na jednej stránce psali, že na nějakym firmweru iso hry rozjed jdou, tak já nevim a kolik to stojí - downgrade? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kokin Odesláno Prosinec 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 já bydlim kousek od litomyšle, tak to asi nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 Ty si koupis PSP Slim ,dnes jiz pravdepodobne s firmwarem 3.71 a ten musis nechat predelat na CF 3.71 M33. V dnesni dobe to neni problem. Vubec nejlepsi budes mit ,kdyz tady na foru si koupis PSP Slim jiz na ISO hry pripravene.Najed si na rubriku PSP Prodam a tam urcite neco sezenes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 j to ma kvasimodo pravdu, ale presto bych koupil new nez pouzivanej, pac tady nevis co od koho muzes cekat... ti posle prazdnou krabicu pokud nebude osobka... takze rada jedna: kup new PSP slim nebo fat jak ces, a pak staci poslat nekomu komu se da veřit, třeba tekkenovi ;) takhle bych to udelal ja :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 Jasne ,jedine osobka. Postou si nic posilat nenechavej.Osobka a at Ti poradne ukazou ,ze vsechno funguje jak ma.Zkontroluj cudliky ,nech si ukazat nejakou hru.A v XMB MENU v System Settings se mrkni jaky to ma System Software . Ber to kdyz tam bude 3.71 M33.Samozrejme nove je nove. Zalezi jen na Tobe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kokin
když jsi koupím psp slim, pujdou mě na něm iso hry? jestli ne, prosím o radu, děkuji! někde jsem četl, že záleží jaký má psp firmware
jsem začátečník a nějak tomu nerozumim:blink:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts