koller77 Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 Zdarec při hraní mě něco křuplo v levem analogu bylo to u zamackavani lev.anal :-( a od te doby hodně blbne :-( mám pár otazek 1. je těžký ho rozebrat a pak ho složit aby vše fachalo nebo laik jako ja co to nikdy nedělal raději nezkoušet 2. dají se najít nějaký servisáci co takové věci umí opravit ? 3. je nejaka nahrada ovladace co s Xone funguje nebo holt koupě originál gamepadu pac s tim mojim ted nemuzu hrat Fifu ani NHl :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Golias1468628601 Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 to "křupání" při zamáčknutí levého analogu mě dělá taky,ale funguje (dělá mi to po delší době nepoužívání,ale zatím drží) snad to nebudu muset do budoucna řešit taky... každopádně by si měl mít nějakou zaruku na ten ovladač takže bych uplně prvně zkusil to než to začneš rozebírat,nebo zkus pisnout přímo na microsoft jak se k tomu vyjádří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamisk81 Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 Ja som mal podobny problem a ovladac je uz na reklamacii u microsoftu tak som zvedavy ako sa k tomu vyjadria. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koller77 Odesláno Listopad 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 Taky ho pošlu bylo to při normálním hraní takže né moje vinna to že dělají hry se zamačknutím tak to musi neco vydrzet a ne po 2 mesicivh jít do kopru Ja som mal podobny problem a ovladac je uz na reklamacii u microsoftu tak som zvedavy ako sa k tomu vyjadria. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fajter Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 Já kvůli té levé analogové páčce(přeskakuje, zadrhává se v krajních pozicích), zítra posílám už druhý! ovladač na reklamaci. To je po dvou měsících občasného používání celkem síla :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koller77 Odesláno Prosinec 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 u mě si pro něj přijedou zítra a po dobu dvou let je prostě budu reklamovat vubec me to nezajima ten gamepad ma neco vydrzet :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Benoitek Odesláno Prosinec 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2019 Zdravím, taky mám ten samý problém. Dokonce se mi to stalo u obou ovladačů, které jsem u Xka měl. Podařilo se vám problém vyřešit, reklamovat… ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
koller77
Zdarec při hraní mě něco křuplo v levem analogu bylo to u zamackavani lev.anal :-( a od te doby hodně blbne :-( mám pár otazek
1. je těžký ho rozebrat a pak ho složit aby vše fachalo nebo laik jako ja co to nikdy nedělal raději nezkoušet
2. dají se najít nějaký servisáci co takové věci umí opravit ?
3. je nejaka nahrada ovladace co s Xone funguje nebo holt koupě originál gamepadu pac s tim mojim ted nemuzu hrat Fifu ani NHl :-(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.