MekliCZ Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 Ahoj, vynalezl někdo už nějakou cestu, jak si zahrát stažené hry? XONE si asi budu kupovat, u 360 jsem ty ceny ještě trpěl (a pořád trpím...), ale u XONE skoro 2k za novou hru? To je rozdíl tisícovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 O hraní pálenek, já nic nevím ale jak je tady na fóru někde psaný dobrej je ten EA acces nebo jak to je že hraješ za předplatné 100/měsíc nebo 600/rok hry od EA teď je jich tam tuším 5, což je podle mě lepší jak ty hry kupovat.. http://console-forum.net/tema/169798-nova-sluzba-ea-access Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 A kolik si myslíš, že stály hry v prvopočátku x360 a ps3? A to tyto konzole stály kolem 20 000,- Hry svou cenou dotují konzole samotné. Alespoň si těch her, které si koupíš budeš více vážit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MekliCZ Odesláno Listopad 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 Hry od EA mě právě moc nebaví. Jediná série jsou NHLka... A pokud vím, na ONE vyšla jen 15, a kvůli tomu platit EA access? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 23, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 FeebeeE to rekl hezky . Pokud nemas na hry pak si konzoli nekupuj a hraj na PC . Navic pokud si pockas nejaky ten mesic , ceny her jdou dolu , nebo muzes koupit bazarovou za nizsi cenu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 (upraveno) Konzole jsou levné, ale pokud budeš kupovat tak 6-7 let hry hned když vyjdou, tak dáš zhruba 100k za hry. Upraveno Listopad 23, 2014 uživatelem Mušák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 Tak si tu konzoli nekupuj, když za to nechceš ty peníze dávat ne? To je jednoduché. Mně to taky příjde jako dost peněz, těch cca 1600 Kč za novinku, ale když opravdu pečlivě vybírám, kterou hru si koupím, tak ta mi potom vydrží i několik měsíců, nehledě na to, že ji potom můžu prodat. Stejně tak se sem tam objevují na MS store slevy (naposledy jsem kupoval UFC s 50% slevou za 599 Kč). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unown Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Koupil jsem tady 2 hry - Metal Gear Solid a Tomb Raider za 1000kc dohromady. Bez problému ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.