smarter Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 Mam dotaz. Dumpnul jsem ted UMDecko pomoci UMDtools a na karte se vytvorila slozka s nazvem hry ve ktere je dalsi slozka PSP_GAME a soubor UMD_DATA. Nevi nekdo jak to cely dam do ISO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 Mam dotaz.Dumpnul jsem ted UMDecko pomoci UMDtools a na karte se vytvorila slozka s nazvem hry ve ktere je dalsi slozka PSP_GAME a soubor UMD_DATA. Nevi nekdo jak to cely dam do ISO? Cez UMD GEN nic tazke to nieje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eskimo Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 žeby UMDGen.....je to programek, kterej umi udělat iso(aspoň myslim) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smarter Odesláno Říjen 5, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 JJ, diky. Vytvoril jsem ISO zitra ho testnu zda funguje. Jeste jednou diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atry Odesláno Říjen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=282&highlight=dumpovat ..v tomhle topicu je taky navod.. ..pomoci jednoho starsiho loaderu FATLOADER 0.7 - byl tu jeste pred devhookem, dneska uz ho moc lidi nezna... ..avsak pomoci neho lze neuveritelne jednoduse DUMPovat ..nemusite uz potom nic nikde pres nakej program dotvaret na ISO... ..jednoduse vam ve slozce ISO na memorysticku udela file "My last dumped iso" a ten staci prejmenovat na "hra.iso"(hra je nazev hry :) ) a uz muzete hrat.. ..navic umoznuje dumpovat rovnou na vas hardisk v kompu, takze ani nemusite mit dostatecne velkou kartu... ..vrele doporucuju..je to nejednodusi zpusob jak "zalohovat" svoje hry :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Říjen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 Ja pouzivam na DUMPOVANIE UMD Dumper 0.2 hned mi to urobi ISO na karte takze NO PROBLEM. Iso z UMDcka som mal za 8 min (1.75GB) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Speder38 Odesláno Říjen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2006 http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=282&highlight=dumpovat..v tomhle topicu je taky navod.. ..pomoci jednoho starsiho loaderu FATLOADER 0.7 - byl tu jeste pred devhookem, dneska uz ho moc lidi nezna... ..avsak pomoci neho lze neuveritelne jednoduse DUMPovat ..nemusite uz potom nic nikde pres nakej program dotvaret na ISO... ..jednoduse vam ve slozce ISO na memorysticku udela file "My last dumped iso" a ten staci prejmenovat na "hra.iso"(hra je nazev hry :) ) a uz muzete hrat.. ..navic umoznuje dumpovat rovnou na vas hardisk v kompu, takze ani nemusite mit dostatecne velkou kartu... ..vrele doporucuju..je to nejednodusi zpusob jak "zalohovat" svoje hry :wink: zajimalo by me jak se da dumpovat primo na ten disk ja mam GTAcko a to ma asi 1.2GB ale ja mam gigovou kartu a nevim jak na to akorat se mi povedlo tam dat naky split takze se mi to rozdelilo na 800 MB a 400 MB ale nevim jak to mam v kompu spojit :( pls poradte nekdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atry Odesláno Říjen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2006 http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=282&highlight=dumpovat..v tomhle topicu je taky navod.. ..pomoci jednoho starsiho loaderu FATLOADER 0.7 - byl tu jeste pred devhookem, dneska uz ho moc lidi nezna... ..avsak pomoci neho lze neuveritelne jednoduse DUMPovat ..nemusite uz potom nic nikde pres nakej program dotvaret na ISO... ..jednoduse vam ve slozce ISO na memorysticku udela file "My last dumped iso" a ten staci prejmenovat na "hra.iso"(hra je nazev hry :) ) a uz muzete hrat.. ..navic umoznuje dumpovat rovnou na vas hardisk v kompu, takze ani nemusite mit dostatecne velkou kartu... ..vrele doporucuju..je to nejednodusi zpusob jak "zalohovat" svoje hry :wink: zajimalo by me jak se da dumpovat primo na ten disk ja mam GTAcko a to ma asi 1.2GB ale ja mam gigovou kartu a nevim jak na to akorat se mi povedlo tam dat naky split takze se mi to rozdelilo na 800 MB a 400 MB ale nevim jak to mam v kompu spojit :( pls poradte nekdo ..kdyz das DUMP UMD tak tam je v pravym rohu dole takovej strasne spatne viditelnej prikaz "trojuhelnik" USB a to je podle me vono..ja to delal na kartu, takze presnej postp sem nezkousel, ale melo by to bejt takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Speder38 Odesláno Říjen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2006 o tom vim ale to pouze zapne nebo vypne USB jako kdyz to zvolim v menu PSP ale kdyz dumuju tak se to stejne uklada na kartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
smarter
Mam dotaz.
Dumpnul jsem ted UMDecko pomoci UMDtools a na karte se vytvorila slozka s nazvem hry ve ktere je dalsi slozka PSP_GAME a soubor UMD_DATA. Nevi nekdo jak to cely dam do ISO?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts