peca14 Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Potřebuji poradit jakej typ disku kterej je teď na trhu se dá zformátovat a jede v xboxu ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty23cz Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 (upraveno) Ahoj , já to dělal včera, protože jsem měl jeden hdd z notebooku podle tohohle návodu pod videem dej zobrazit více a tam máš jaké typy HDD jdou a všechny potřebné programy :) a nebo použij návod tady . EDIT : teď jsem si všiml že tam je jen do 320 GB , ale jdou i snad už 500GB tady na foru je na to vlákno , více hledej, návod lze použít na větší velikosti HDD , je to stejný návod , jen musíš stáhnout jiný soubor pro tvoji velikost disku, zde je o tom vlákno - http://console-forum.net/tema/43846-neoriginalni-hdd snad ti to pomůže . Upraveno Leden 4, 2015 uživatelem Marty23cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.