rhinos Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 po delsi dobe zase budu zacinat s hranim:) Pokukuju po nejake bojovce... Na PC jsem v minulosti hral asi nejakoy Battlefield a pak neco z druhe svetove. Vim ze strilecky z minulosti na PS4 nejsou tak co zvolit? Battlefield 4 nebo Cod nebo neco uplne jineho? Docela bych rad urcitou miru volnosti ne ze budu behat z bodu A do bodu B a budu muset pouzit zbran C... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kej-M547 Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 po delsi dobe zase budu zacinat s hranim:)Pokukuju po nejake bojovce... Na PC jsem v minulosti hral asi nejakoy Battlefield a pak neco z druhe svetove. Vim ze strilecky z minulosti na PS4 nejsou tak co zvolit? Battlefield 4 nebo Cod nebo neco uplne jineho? Docela bych rad urcitou miru volnosti ne ze budu behat z bodu A do bodu B a budu muset pouzit zbran C... Pokud chces volnost a laka te pouze FPS hra tak bych doporucil Far Cry 4 nebo Destiny(oba jmenovane tituly maji i RPG prvky). Jinak vsechny strilecky jsou dost omezene co se tyka volnosti vetsinou. Nemuzu ted z vlastni zkusenosti rict jak si stoji nove call of duty advance warfare ale v recenzich vychazi jako nejlepsi call of duty za posledni roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Listopad 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 me se hlavne na COD nelibi to scifi zamereni aspon co jsem videl na videich na YT. Spise bych rad klasicke vojaky,klasicke zbrane atd;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.