dave.wayne Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 zdravím jede vám ABGX? zrovna sem chtěl vypálit hru a zjištuju ,že to nejede jen pro info...ten soubor tam nahraný mám a fungovalo mi to ale až do ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CantorCZ Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Právě jsem taky zjistil, že nejede :-/ Počkáme, jestli se objeví nějaké info ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave.wayne Odesláno Listopad 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 tak to jsem aspon rád ,že nejsem sám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 uz jde................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.