mourinho Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Ahoj chci se zeptat mám 2x ovladač pro mě a pro dceru aby sme si mohli zahrát spolu raymana mam ten 2 ovladac prepnout na hosta nebo ji mam zalozit dalsiho uzivatele a to pujde pod 1 účtem 2 uzivatele?Predem dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kasaco10 Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 To zalezi na tobe. Muzes prepnout na hosta a to je nejrychlejsi. Nebo muzes zalozit ucet, ale poroz tofeje se budou pridavat tomu pod kym je PS4 prihlasen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Laguna Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Lidi prosím vas jak nastavit ten druhy ovladac pro hrani ve 2 dekuji dneska jsem koupil ps4 a ne a ne to rozchodit díky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kasaco10 Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Musis to mit prvotne pripojene pres USB a v nastaveni to nastavis.... Vim, ze jsem si stim poprve taky del hral, ale pak jsem to rozchodil. Musel bych to videt.Takhle z hlavy nevim jak to tam presne je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mourinho
Ahoj chci se zeptat mám 2x ovladač pro mě a pro dceru aby sme si mohli zahrát spolu raymana mam ten 2 ovladac prepnout na hosta nebo ji mam zalozit dalsiho uzivatele a to pujde pod 1 účtem 2 uzivatele?Predem dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.