Sahamies Odesláno Listopad 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2014 Chtel bych se zeptat jestli jsou kody na PS Plus regionalne rozdelene?ze kdyz sem v Cesku a mam Cesky ucet na PSN tak mi tam Nemecky kod nepujde?A je naka stranka na overeni tech kodu? Dekuji za kazdou odpoved :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koudelt Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 Regionálně rozdělené učitě jsou. US kupon ti určitě nepůjde na EU účet, ale jak je to mezi danýma zeměna EU, ti přesně nepovím. Každopádně já si myslím, že to nejde a kupony musí být stejné země, jako tvůj účet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 uz sem to taky hledal, nemeckej je bohuzel zvlast, je to komplet regionalne i co se tyce statu EU :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sahamies
Chtel bych se zeptat jestli jsou kody na PS Plus regionalne rozdelene?ze kdyz sem v Cesku a mam Cesky ucet na PSN tak mi tam Nemecky kod nepujde?A je naka stranka na overeni tech kodu? Dekuji za kazdou odpoved :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.