biggerg Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 (upraveno) rozbehol to niekto na rgh,vypisuje vycistit disk a restartuje Upraveno Listopad 30, 2014 uživatelem romeno Upraven nazev tematu , zkus prosim psat alespon trochu normalne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astonmark Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 Jo jede to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Prosinec 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 neivete preco mi to tak robi, hra mi normalne spusti,zapne mi menu, vyberem new game, ok ukazka zaciatocne video, a potom mi vyskoci ze mam vycistit dvd, a restartovat, mam rgh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astonmark Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 No já nevím já mám přímo verzi pro RGH dal jsem jí na HDD a jede to ... ale mám asi měsíc aktualizovanou konzolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Prosinec 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 aj ja mam 16537 malo by to ist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astonmark Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Tak zkusit jinou verzi ??? Třeba přímo pro RGH a mělo by to být ok ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 stahol som verziu pre rgh, inu ani neviem ze je:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.