Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Update dashboard ?

dcpatr

Otázka

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Můžeš v klidu aktualizovat pře wifi,ethernet nebo pomocí usb flešky.

Tady je pomůcka, historie všech updatů a jejich změny, tvá verze už je po zásahu předchozí verze, která tuším že mazala flash mechaniky.

http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_system_software

nicméně doporučuji udělat flash na lt3.0

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Díky, já jsem to zkoušel přes flešku podle návodu co jsem našel na internetu, že si stahnout "$systemupdate" a dát to na usb a pak to připojit do xboxu a že se automaticky nabootuje a spustí aktualizace, ale mě se nic neobjevilo, kdybyste náhodou někdo měl radu, byl bych rád, díky

Odkaz ke komentáři

• 0

[h=2]Zkopírování na jednotku USB flash[/h]

Nemůžete-li připojit konzoli Xbox 360 k Internetu, můžete zkopírovat aktualizaci konzole z počítače na jednotku USB flash a poté ji nainstalovat do konzole.

Poznámka: Jednotka USB flash musí používat souborový systém FAT32. Informace o formátování jednotky USB flash najdete v části „Formátování jednotky USB flash“ na stránce Podpora jednotky USB flash v konzoli Xbox 360.

1. Připojte jednotku USB flash k portu USB na počítači.
  2. Stáhněte soubor aktualizace.
  3. Kliknutím na možnost Uložit uložte soubor ZIP s aktualizací konzole do počítače.
  4. Rozbalte soubor. Používáte-li systémy Windows XP, Windows Vista nebo Windows 7, rozbalte soubor ZIP dvojím kliknutím.
  5. Zkopírujte obsah souboru ZIP do kořenového adresáře jednotky USB Flash (například E:\). Nekopírujte obsah do jiné složky na jednotce USB flash (například E:\Soubory).
  6. Odpojte jednotku USB flash od počítače.
  7. Zapojte jednotku USB flash k portu USB konzole Xbox 360.
  8. Restartujte konzoli.
  9. Po restartování konzole se instalační program spustí automaticky. Když se zobrazí výzva k aktualizaci nového softwaru konzole, vyberte možnost Yes.

Odkaz ke komentáři

• 0

Pro dcpatr: já měl včera stejný problém když sem aktualizoval na dashboard 17150 jel sem podle návodu ale zapoměl sem na důležitý bod kde se píše používejte vždy aktuálni "$systemupdate" k danému dashboard nebo jak se to tam píše a já dával "$systemupdate" na 16747 ale poté sem tam nahrál na verzi 17150 na flashku a xbox okamzite naskočil s nabídkou aktualizace :) Zde si najdi na verzi kterou aktualizuješ a uvidíš že to půjde :) kdyby ne tak mi napiš do zpráv a nějak to vyřešíme. Jo a pokud dáváš taky 17150 nezapomeň i na dashlaunch 3.14 zde :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu