dcpatr Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 Chci se zeptat mám flashnutý xbox, mám lt 2.0 dashboard 14699 a chtěl bych vědět jak aktualizovat na nejnovější verzi, aby se mi neztratil flash. Díky předem za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majklu Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Můžeš v klidu aktualizovat pře wifi,ethernet nebo pomocí usb flešky. Tady je pomůcka, historie všech updatů a jejich změny, tvá verze už je po zásahu předchozí verze, která tuším že mazala flash mechaniky. http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_system_software nicméně doporučuji udělat flash na lt3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dcpatr Odesláno Prosinec 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Díky, já jsem to zkoušel přes flešku podle návodu co jsem našel na internetu, že si stahnout "$systemupdate" a dát to na usb a pak to připojit do xboxu a že se automaticky nabootuje a spustí aktualizace, ale mě se nic neobjevilo, kdybyste náhodou někdo měl radu, byl bych rád, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majklu Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 [h=2]Zkopírování na jednotku USB flash[/h] Nemůžete-li připojit konzoli Xbox 360 k Internetu, můžete zkopírovat aktualizaci konzole z počítače na jednotku USB flash a poté ji nainstalovat do konzole. Poznámka: Jednotka USB flash musí používat souborový systém FAT32. Informace o formátování jednotky USB flash najdete v části „Formátování jednotky USB flash“ na stránce Podpora jednotky USB flash v konzoli Xbox 360. Připojte jednotku USB flash k portu USB na počítači. Stáhněte soubor aktualizace. Kliknutím na možnost Uložit uložte soubor ZIP s aktualizací konzole do počítače. Rozbalte soubor. Používáte-li systémy Windows XP, Windows Vista nebo Windows 7, rozbalte soubor ZIP dvojím kliknutím. Zkopírujte obsah souboru ZIP do kořenového adresáře jednotky USB Flash (například E:\). Nekopírujte obsah do jiné složky na jednotce USB flash (například E:\Soubory). Odpojte jednotku USB flash od počítače. Zapojte jednotku USB flash k portu USB konzole Xbox 360. Restartujte konzoli. Po restartování konzole se instalační program spustí automaticky. Když se zobrazí výzva k aktualizaci nového softwaru konzole, vyberte možnost Yes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majklu Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 Když tak zkus jinou flešku pokud to nepujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dcpatr Odesláno Prosinec 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 Podle toho jsem to zkoušel, ale ten 9. bod se nezobrazí, zkusil jsme i jinou flashku tak nevim v čem je chyba, kdyby někdo měl stejnej problem nebo věděl o někom tak budu rád za info, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 amigista Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Problem, po aktualizaci na 17150 , me nejdou na X360 slim /250Gb HDD spustit hry .. GTA 5, novy Assassin atd... Dela to i nekomu jinemu? Jde downgradovat? Haze to nejakou chybu Storage. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mefi Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Pro dcpatr: já měl včera stejný problém když sem aktualizoval na dashboard 17150 jel sem podle návodu ale zapoměl sem na důležitý bod kde se píše používejte vždy aktuálni "$systemupdate" k danému dashboard nebo jak se to tam píše a já dával "$systemupdate" na 16747 ale poté sem tam nahrál na verzi 17150 na flashku a xbox okamzite naskočil s nabídkou aktualizace :) Zde si najdi na verzi kterou aktualizuješ a uvidíš že to půjde :) kdyby ne tak mi napiš do zpráv a nějak to vyřešíme. Jo a pokud dáváš taky 17150 nezapomeň i na dashlaunch 3.14 zde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mefi Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Pro amigista: Tak já aktualizoval včera trinity a dnes corona a ani na jednom nemám s dashboard 17150 problém ani s GTA 5 ani assassin ani jiné nové hry :) chyba bude asi nekde jinde popřípadě zkus nahrát nové DB znovu jinak tineporadím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dcpatr
Chci se zeptat mám flashnutý xbox, mám lt 2.0 dashboard 14699 a chtěl bych vědět jak aktualizovat na nejnovější verzi, aby se mi neztratil flash. Díky předem za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.