peceji Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Ahoj Chtěl bych si koupit do PSP 8GB kartu. Zatím to prodáná jen SONY žedný Scandisk atd..... jsou ty karty od sonyho dobré? Nejsou to nějaké FAKE pomalé a když jo tak, když ta karta je pomalá má to vliv na hraní nebo jen se to tam dlouho nahrává? předem díky za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 FAKE nepoznas okem musis tu kartu dat do PSP a tam prez HB zkontrolovat,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 FAKE nepoznas okem musis tu kartu dat do PSP a tam prez HB zkontrolovat,... to bych se hadal ... fake karty maji jiny povrch a taky jinou barvu nebo neco ja uz nevim skusim to najit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 to bych se hadal ... fake karty maji jiny povrch a taky jinou barvu nebo neco ja uz nevim skusim to najit ok sry :) tak to vim az ted :D sry ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 neskusene oko to nepozna ... ale jen pro vyjasneni ... mozna to nekomu pomuze :) edit : zdroj http://www.overclockers.com.au/wiki/Fake_Memory_Cards je tam hodne zajimavych veci ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peceji Odesláno Prosinec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 moc díky za odpovědi, ale kdybych si nahodou koupil tu pomalou tak jaký to bude mit význam? pojedou mi na to hry v pohodě? nebo se to jen na tu kartu dlouho nahráva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 no bude si ti tam hra nahravat dýl...a budou se ti nejaky hry sekat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M4Touch Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Pls s tim povrchem se to určuje jen u tý High Speed nebo u každý ? To znamená, že tadyta karta je fake už z obrázku ? Popř. je tady někdo, kdo tuto kartu má a mohl by sem hodit graf rychlosti ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Pls s tim povrchem se to určuje jen u tý High Speed nebo u každý ?To znamená, že tadyta karta je fake už z obrázku ? Popř. je tady někdo, kdo tuto kartu má a mohl by sem hodit graf rychlosti ? asi jenom high speed ... pac ja mam 100 % original a taky to mam takove spis se divej na to seriove cislo ... vsechno je na te strance kterou jsem postnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peceji Odesláno Prosinec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 přesně tak tuhle 8gb bych si chtěl taky koupit... ale ted bych potřeboval kdyby se mi někdo ozval kdo by mi udělal DG v Praze zrovna zejtra tam jedu najde se někdo prosím prosím:cry: do prahy se často nedostanu..... byl bych mu moc vděčnej... předem dík:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M4Touch Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 A jsou Sony karty opravdu tak pomalé ? Nejde mi o rychlost zápisu na kartu, ale aby se nesekaly hry (tzn. rychlost čtení). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Nerad vyvádím někoho z omylu, ale sandisk 8gb karty se dají koupit už i u nás, zkuste najít přes seznam.cz (ve zboží). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peceji Odesláno Prosinec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Nerad vyvádím někoho z omylu, ale sandisk 8gb karty se dají koupit už i u nás, zkuste najít přes seznam.cz (ve zboží). to jsem dával a byli to samí od sony..... ale mylit se mohu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Noxx Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 taky se prodava pack 8Gb SONY+ Smash court tennis 3 - cca 4300,- a to by nemusel byt fake... leda ze by i hra byla fake:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M4Touch Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Nerad vyvádím někoho z omylu, ale sandisk 8gb karty se dají koupit už i u nás, zkuste najít přes seznam.cz (ve zboží). Já jsem teda zatím viděl jen Sony. Dyžtak mi link pošli na PM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Zde je link http://www.zbozi.cz/?q=sandisk+memorystick+duo+8gb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M4Touch Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Zde je link http://www.zbozi.cz/?q=sandisk+memorystick+duo+8gb Hej opravdu že jo. Ale tamta měla být Ultra II, možná mají špatný obrázek, ale asi do ní půjdu, až bude skladem. Díky Andre06. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ferrari@portable Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Zde je link http://www.zbozi.cz/?q=sandisk+memorystick+duo+8gb na stránkách sandisku mají jen pouze SanDisk Ultra® II Memory Stick PRO™ Duo 8GB, modrou bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peceji Odesláno Prosinec 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 no fakt že jo já ji tam nenašel protže jsem tam nedával to scandisk ale asi budou pomalý co....:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M4Touch Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 No tak určitě lepší než Sony, ale je pravda že jsem tu kartu na oficiálním webu také nenašel, takže je to nějaké divné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 a není možný, že by to byli vietnamský faky? kdo ví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M4Touch Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 To nevím, ikdyž na Googlu jsem ji prodávat v e-shopech také našel. Je také jedna možnost, že SanDisk ji (zatím) nepřidal na web. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ferrari@portable Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 a není možný, že by to byli vietnamský faky? kdo ví...vietnamské FAKE nejsou, prodávají se pouze OEM verze blue SanDisk 4GB rychlost je o 1/2 menší ale karta jede jako origoš, jednu mám a nevídím rozdíl jen se to déle tahá na kartu (film, hra, MP3 vše v pohodě) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M4Touch Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Takže radši tu 8GB od SanDisku (http://www.zbozi.cz/?q=sandisk+memorystick+duo+8gb) nekupovat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pípa Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Takže radši tu 8GB od SanDisku (http://www.zbozi.cz/?q=sandisk+memorystick+duo+8gb) nekupovat ? určitě je víhodněší než 2 4gbovky ale záleží zase na kvalitě:!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M4Touch Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 NJN uvidim jestli vůbec bude skladem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
peceji
Ahoj
Chtěl bych si koupit do PSP 8GB kartu. Zatím to prodáná jen SONY žedný Scandisk atd.....
jsou ty karty od sonyho dobré? Nejsou to nějaké FAKE pomalé a když jo tak, když ta karta je pomalá má to vliv na hraní nebo jen se to tam dlouho nahrává?
předem díky za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
28 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts