peceji Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2007 Ahoj Chtěl bych si koupit do PSP 8GB kartu. Zatím to prodáná jen SONY žedný Scandisk atd..... jsou ty karty od sonyho dobré? Nejsou to nějaké FAKE pomalé a když jo tak, když ta karta je pomalá má to vliv na hraní nebo jen se to tam dlouho nahrává? předem díky za odpovědi
0 Zavorka Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2007 neskusene oko to nepozna ... ale jen pro vyjasneni ... mozna to nekomu pomuze :) edit : zdroj http://www.overclockers.com.au/wiki/Fake_Memory_Cards je tam hodne zajimavych veci ... jejda já měl FAKE 1gb xD ale ani cso se mi nesekalo 1gb(juiced2) lol xD
0 peceji Odesláno Prosinec 16, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2007 NJN uvidim jestli vůbec bude skladem. neboj já byl dneska v Praze a řikali že skladem neni že je na objednávku do 2-3 dnu.....
0 peceji Odesláno Prosinec 17, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2007 no udělal jsem objednávku a zboží bude skaldem přibližně za 21 dní.... :(
Otázka
peceji
Ahoj
Chtěl bych si koupit do PSP 8GB kartu. Zatím to prodáná jen SONY žedný Scandisk atd.....
jsou ty karty od sonyho dobré? Nejsou to nějaké FAKE pomalé a když jo tak, když ta karta je pomalá má to vliv na hraní nebo jen se to tam dlouho nahrává?
předem díky za odpovědi
28 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts