mike75 Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Ahoj decka, nekdy před rokem jsem si zaplatil PS plus ale nevim presne kdy mi to skonci. Daji mi nejak vedet ze mi ps plus konci nebo mi ho jednoho krasnyho dne vypnou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sisaCZE Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Muzes to zjistit, najed do PS storu, Playsattion Plus-Join or Renew-vyber jednu položku ( 1 mesíc nebo 3,12 ) tam pak uvidíš datum kdy ti členství končí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Prosinec 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Super,tak to me nenapadlo. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Prosinec 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 ja zadny datum nevidim,kde by to tak mělo byt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sisaCZE Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 je to napsaný žlutě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Prosinec 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 tak ten odstaveček se zlutym napisem tam nemam,ale moc dik za ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Prosinec 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Jo jo ,uz to mam. Ja si to nabijel na PS4 ale ted jsem koukal na PS3. Takze jsem se koukl na PS4 a je tam ten zluty popis. moc dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sisaCZE Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Neni zac ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RTester Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Mě přišla mailem zpráva před vyršením, že mi bude automaticky prodlouženo a odečteny peníze. Takže to nehlídám, mám roční tedy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mike75
Ahoj decka, nekdy před rokem jsem si zaplatil PS plus ale nevim presne kdy mi to skonci. Daji mi nejak vedet ze mi ps plus konci nebo mi ho jednoho krasnyho dne vypnou ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.