Mathyass Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Ahoj mám dotaz, neporadili byste mi které hry umí stejný coop mód na jedné konzoli jako třeba Diablo 3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 napadá mě jenom worms:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Mozna ted ta nova Lara Croft... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 A nejspíše nová Fat Princess Adventure? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 Napadá mě Dead Nation :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 Plant vs. Zombies myslím ne? Je jich hrozně málo. Na ps3 jsme hráli splinter cell Blacklist a to byla bomba. Já a bratranec jsme fanoušci od prvního dílu. A todle nemělo chybu. Až na tu délku no... Ale přesně todle mi na ps4 chybí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamony Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 Ano, taky me stve, jak online vytlacuje couch gaming :( Driv byvala hromada her, dnes je to spatny :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.