kopecek83 Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Zdravím,mam problém připojit psp go k wifi na tu moji síť na kterou se potřebuji připojit mi to píše not supported mám modem od O2....nevím co teď s tím mám dělat poradíte někdo? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Zřejmě máš Wi-Fi šifrování WPA2, to PSP nepodporuje. Budeš muset na modemu nastavit WPA, jinak se nepřipojíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kopecek83 Odesláno Prosinec 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 Zřejmě máš Wi-Fi šifrování WPA2, to PSP nepodporuje. Budeš muset na modemu nastavit WPA, jinak se nepřipojíš. Ok dobře jak se dostanu do nastavení toho modemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radek1993 Odesláno Prosinec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 v prohlizeci napis adresu 10.0.0.138 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kopecek83 Odesláno Prosinec 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 v prohlizeci napis adresu 10.0.0.138 Chce to po mě jméno uživatele a heslo to mám vzít kde?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radek1993 Odesláno Prosinec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 admin a heslo taky admin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kopecek83 Odesláno Prosinec 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 Paráda....jsem tam co teď dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radek1993 Odesláno Prosinec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 security a tam si to zmen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kopecek83 Odesláno Prosinec 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 security a tam si to zmen Jde mi nastavit jen název sítě a heslo nejde mi nastavit ověření v síti ani WPA -wapi šifrování u těchto dvou bodů jsou ale sipecky jakoby dolů ale nejde na ne kliknout proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kopecek83 Odesláno Prosinec 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 Jde mi nastavit jen název sítě a heslo nejde mi nastavit ověření v síti ani WPA -wapi šifrování u těchto dvou bodů jsou ale sipecky jakoby dolů ale nejde na ne kliknout proč? Tohle mi nejde změnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kopecek83 Odesláno Prosinec 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 Tak vyřešeno bylo to v pokročilém nastavení a změna na WPA-PSK :-) Děkuji všem za dobre rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Prosinec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 Pokud u jména uživatele a hesla používáš základní "admin", chtěl bych být tvým sousedem. Měl bych internet zdarma. :D Doporučuju si alespoň to heslo změnit na libovolný svoje než toho někdo zneužije, pokud už se tedy tak nestalo a ani o tom nemusíš vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kopecek83 Odesláno Prosinec 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2014 Pokud u jména uživatele a hesla používáš základní "admin", chtěl bych být tvým sousedem. Měl bych internet zdarma. :D Doporučuju si alespoň to heslo změnit na libovolný svoje než toho někdo zneužije, pokud už se tedy tak nestalo a ani o tom nemusíš vědět. No mas recht :-) si to změním.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kopecek83
Zdravím,mam problém připojit psp go k wifi na tu moji síť na kterou se potřebuji připojit mi to píše not supported mám modem od O2....nevím co teď s tím mám dělat poradíte někdo? Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.