cr7 Odesláno Prosinec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2014 Dobrý den, Mám dotaz, půjčil jsem kamarádovi flashnuté PS3 verze s multimanem a on aktualizoval systém, aby mohl po netu aktualizovat soupisky ve fife 15. Jenomže od té doby mi nejde zapnout multiman. ( píše erorry) Takže teď nevím jak downgradnout systém na původní, nebo aktualizovat multimana pro tento novější systém. Pokud by byl někdo tak hodný a poradil mi, třeba i napsal nějaký návod, tak bych byl velice vděčný :-) Díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 barca68 Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Musíš si nechat znovu udělat downgrade konzole na 3.55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cr7
Dobrý den,
Mám dotaz, půjčil jsem kamarádovi flashnuté PS3 verze s multimanem a on aktualizoval systém, aby mohl po netu aktualizovat soupisky ve fife 15.
Jenomže od té doby mi nejde zapnout multiman. ( píše erorry)
Takže teď nevím jak downgradnout systém na původní, nebo aktualizovat multimana pro tento novější systém.
Pokud by byl někdo tak hodný a poradil mi, třeba i napsal nějaký návod, tak bych byl velice vděčný :-)
Díky předem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.