Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Unsupported Disc

kubas05

Otázka

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Nevim jak Kuba ale mám ten samej problém a používam Verbatim Mám vypalovačku Liteon iHas 124-14 E zkoušel sem Windows 8 pak pevnej počítač bez redukce na Win. 7 a stale stejný problém příjdemi že to dělá asi mechanika nebo nevim media sem koupil V elektrowordu a v TS bohemii pro jistotu a je to furt to sami Abgx hned po vypaleni disk nemuže přečíst a používama Imburn 2.5.0.7 a zkoušel sem i 2.5.0.8 plus burner max tools bez jakekoliv změny ....Tak kdyby někdo věděl prosím také o radu (vyzkoušeno vše co sem kde našel jak zde tak i na strankach Imburnua burner max

)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Ověřené media pro pálení her XGD3 jsou Verbatim MKM 003 ikdyž by to mnělo jít i na jiných např. Mediarange apod ..

Taky záleží na zdraví souboru čily jestli je stažená hra v pořádku píšeš že jsi jednu hru z ochranou XGD3 vypálil můžu vědět co to bylo za hru

vyzkoušej tohle nastavení v imgburnupost-74422-14687179848157_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravím mám stejný problém, už jsem z toho na nervy zkoušel jsem 2x farcry4 a AC Rogue ani jedno nejde (kdysi jsem vypaloval na jiné vypalovačce a najela alespoň černá obrazovka a pak error teď mi to ani nenajede a napíše Unsupported Disc rovnou v zelené kostičce kde má být ikona hry) - liteon 124 E

V abgx všechno zeleně. Samozřejmě přes payload tool .

Force Hypertuning - Enabled

Online Hypertung - Disable

Smartburn - Enabled

Overspeed - Disabled

ještě zkusím zapnout opc a zapnu Kprobe a pošlu fotku. Za každou pomoc budu velice rád.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu