kubas05 Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Zdravím, potřeboval bych pomoct. Když vypálím hru (XGD3, XGD2 fungují normálně) a dám jí do xboxu, tak to píše unsupported disc. Ví někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FloatedJacob Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Ahoj máš upraveny frimware/flash v mechanice xboxu na LT3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubas05 Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Ahoj máš upraveny frimware/flash v mechanice xboxu na LT3 Mam lt 3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FloatedJacob Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 vypalovačku máš IHAS ? vypaluješ přes imgburn +burner max Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubas05 Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 vypalovačku máš IHAS ? vypaluješ přes imgburn +burner max Mam, vypaluju pres imgburn a burner max i to projedu pres abgx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FloatedJacob Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 na jaké media to vypaluješ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jirka85 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Nevim jak Kuba ale mám ten samej problém a používam Verbatim Mám vypalovačku Liteon iHas 124-14 E zkoušel sem Windows 8 pak pevnej počítač bez redukce na Win. 7 a stale stejný problém příjdemi že to dělá asi mechanika nebo nevim media sem koupil V elektrowordu a v TS bohemii pro jistotu a je to furt to sami Abgx hned po vypaleni disk nemuže přečíst a používama Imburn 2.5.0.7 a zkoušel sem i 2.5.0.8 plus burner max tools bez jakekoliv změny ....Tak kdyby někdo věděl prosím také o radu (vyzkoušeno vše co sem kde našel jak zde tak i na strankach Imburnua burner max ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubas05 Odesláno Prosinec 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 na jaké media to vypaluješ ? Na verbatim. Nejdříve jsem vypálil jednu XGD3 hru, kterou jsem přehrál v xboxu normálně, pak jsem vypálil pár XGD2 které také fungovaly. Pak jsem chtěl vypálit zase XGD3 a ty už nešly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FloatedJacob Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Ověřené media pro pálení her XGD3 jsou Verbatim MKM 003 ikdyž by to mnělo jít i na jiných např. Mediarange apod .. Taky záleží na zdraví souboru čily jestli je stažená hra v pořádku píšeš že jsi jednu hru z ochranou XGD3 vypálil můžu vědět co to bylo za hru vyzkoušej tohle nastavení v imgburnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubas05 Odesláno Prosinec 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Samozřejmě pálím na KM 003 nebo aspoň to píše imgburn, že to je MKM 003. Bylo to Rayman Legends - to šlo, pak jsem zkoušel Far Cry4, Lego Batman 3, Lego Marvel Super Heroes - ani jedno nešlo. Zkoušel jsem pálit s OPC i bez OPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 herco737 Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 Zdravím mám stejný problém, už jsem z toho na nervy zkoušel jsem 2x farcry4 a AC Rogue ani jedno nejde (kdysi jsem vypaloval na jiné vypalovačce a najela alespoň černá obrazovka a pak error teď mi to ani nenajede a napíše Unsupported Disc rovnou v zelené kostičce kde má být ikona hry) - liteon 124 E V abgx všechno zeleně. Samozřejmě přes payload tool . Force Hypertuning - Enabled Online Hypertung - Disable Smartburn - Enabled Overspeed - Disabled ještě zkusím zapnout opc a zapnu Kprobe a pošlu fotku. Za každou pomoc budu velice rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kubas05
Zdravím,
potřeboval bych pomoct. Když vypálím hru (XGD3, XGD2 fungují normálně) a dám jí do xboxu, tak to píše unsupported disc. Ví někdo co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.