kubas05 Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2014 Zdravím, potřeboval bych pomoct. Když vypálím hru (XGD3, XGD2 fungují normálně) a dám jí do xboxu, tak to píše unsupported disc. Ví někdo co s tím? Citovat
0 FloatedJacob Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2014 Ahoj máš upraveny frimware/flash v mechanice xboxu na LT3 Citovat
0 kubas05 Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2014 Ahoj máš upraveny frimware/flash v mechanice xboxu na LT3 Mam lt 3.0 Citovat
0 FloatedJacob Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2014 vypalovačku máš IHAS ? vypaluješ přes imgburn +burner max Citovat
0 kubas05 Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2014 vypalovačku máš IHAS ? vypaluješ přes imgburn +burner max Mam, vypaluju pres imgburn a burner max i to projedu pres abgx Citovat
0 FloatedJacob Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2014 na jaké media to vypaluješ ? Citovat
0 Jirka85 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2014 Nevim jak Kuba ale mám ten samej problém a používam Verbatim Mám vypalovačku Liteon iHas 124-14 E zkoušel sem Windows 8 pak pevnej počítač bez redukce na Win. 7 a stale stejný problém příjdemi že to dělá asi mechanika nebo nevim media sem koupil V elektrowordu a v TS bohemii pro jistotu a je to furt to sami Abgx hned po vypaleni disk nemuže přečíst a používama Imburn 2.5.0.7 a zkoušel sem i 2.5.0.8 plus burner max tools bez jakekoliv změny ....Tak kdyby někdo věděl prosím také o radu (vyzkoušeno vše co sem kde našel jak zde tak i na strankach Imburnua burner max ) Citovat
0 kubas05 Odesláno Prosinec 8, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2014 na jaké media to vypaluješ ? Na verbatim. Nejdříve jsem vypálil jednu XGD3 hru, kterou jsem přehrál v xboxu normálně, pak jsem vypálil pár XGD2 které také fungovaly. Pak jsem chtěl vypálit zase XGD3 a ty už nešly. Citovat
0 FloatedJacob Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2014 Ověřené media pro pálení her XGD3 jsou Verbatim MKM 003 ikdyž by to mnělo jít i na jiných např. Mediarange apod .. Taky záleží na zdraví souboru čily jestli je stažená hra v pořádku píšeš že jsi jednu hru z ochranou XGD3 vypálil můžu vědět co to bylo za hru vyzkoušej tohle nastavení v imgburnu Citovat
0 kubas05 Odesláno Prosinec 8, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2014 Samozřejmě pálím na KM 003 nebo aspoň to píše imgburn, že to je MKM 003. Bylo to Rayman Legends - to šlo, pak jsem zkoušel Far Cry4, Lego Batman 3, Lego Marvel Super Heroes - ani jedno nešlo. Zkoušel jsem pálit s OPC i bez OPC. Citovat
0 herco737 Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2015 Zdravím mám stejný problém, už jsem z toho na nervy zkoušel jsem 2x farcry4 a AC Rogue ani jedno nejde (kdysi jsem vypaloval na jiné vypalovačce a najela alespoň černá obrazovka a pak error teď mi to ani nenajede a napíše Unsupported Disc rovnou v zelené kostičce kde má být ikona hry) - liteon 124 E V abgx všechno zeleně. Samozřejmě přes payload tool . Force Hypertuning - Enabled Online Hypertung - Disable Smartburn - Enabled Overspeed - Disabled ještě zkusím zapnout opc a zapnu Kprobe a pošlu fotku. Za každou pomoc budu velice rád. Citovat
Otázka
kubas05
Zdravím,
potřeboval bych pomoct. Když vypálím hru (XGD3, XGD2 fungují normálně) a dám jí do xboxu, tak to píše unsupported disc. Ví někdo co s tím?
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.