stepka048 Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 Ahoj všem pařanům, zajímalo by mne, jak se dá rozšířit HDD? A používá se externí přes USB nebo interní? A pokud interní, tak je tam volný slot pro 2. nebo se nahradí stávající? A co na to systém? Jak mu k tomu dám pokyn atd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 nevím kdyby byla doba kamená, tak bych se tvému dotazu nedivil, nicméně jsme tak daleko že na ofigo stránkách Sony nalezneš vše co potřebuješ http://cz.playstation.com/ps3/support/general/detail/item349708/V%C3%BDm%C4%9Bna-pevn%C3%A9ho-disku-%28HDD%29/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepka048 Odesláno Prosinec 11, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 (upraveno) Moc děkuji za odkaz.. Moc mi to pomohlo..8) K těm Tvým jízlivým kecům, bych dodal jediné.... Chápu, že jsem si to mohl vygooglit nebo podrobně pročíst web, ale v rámci úspory času jsem to vyřešil takhle...? To je taky špatně? Jo a když chceš mentorovat, tak si v dalším okně otevři ještě pravidla českého pravopisu... doba kamenná...:-) čus a dej si džus.... Upraveno Prosinec 11, 2014 uživatelem stepka048 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 možná by jsi si měl hrát spíše v Mirakulu, máš to kousek, než předčasně vstupovat do světa pařmenů:pspgamer: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stepka048
Ahoj všem pařanům, zajímalo by mne, jak se dá rozšířit HDD? A používá se externí přes USB nebo interní? A pokud interní, tak je tam volný slot pro 2. nebo se nahradí stávající? A co na to systém? Jak mu k tomu dám pokyn atd..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts