Dudu27 Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 Ahoj přátelé, měl bych na Vás pár otázek ohledně Xone a externí Hdd? - jakou značku doporučíte? - četl jsem, že X1 podporuje pouze 3.0 USB - dají se na něj opravdu instalovat a převádět hry, máte někdo zkušenosti? pokud máte někdo další otázky tak je sem přidejte..... Děkuji za rady a informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dudu27 Odesláno Prosinec 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 nikdo neporadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strejda999 Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 Ano pouze USB 3.0 na nej muzes ukladat vse. Jen ho musis v Xku naformatovat. Myslim ze minimum je 1TB. Znacku nevim. Zadny zatim nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomashonsu Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 Cau ja osobne mam WD 1tb a vse jede super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmacho Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 Seagate 2 TB a taky OK. Myslim, ze vsechny USB 3.0 disky budou zcela OK na pouziti ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muWme Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 Ahoj a bude to žrát i 2,5" bez napájení? (takové ty přenosné) nebo jen 3,5" s napájením ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomashonsu Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 Bere 2.5 usb 3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dudu27 Odesláno Prosinec 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 díky pls lock... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koller77 Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 takze 500GB je me k ničemu :-( tak to nemám radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dudu27 Odesláno Prosinec 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 co jsem četl, tak by měl stačit 256GB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 frog123_ Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Čau přátelé, mám prosbu . Koupil jsem USB 3.O Seagate 2TB, zapojil jsem do x1, ale stále ho vidím jako knihovnu či medium, ale automatický formát mi to nenabídlo, chci ho používat na uložení her, můžete please návod ? děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 frog123_ Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Čau přátelé, mám prosbu . Koupil jsem USB 3.O Seagate 2TB, zapojil jsem do x1, ale stále ho vidím jako knihovnu či medium, ale automatický formát mi to nenabídlo, chci ho používat na uložení her, můžete please návod ? děkuji moc vše v pořádku ono to je v nastavení . lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hanysek.h Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Mám Wd 2tb a mám problém:Hry nainsaluji na externí hdd ale hru již nejde spustit po chvíli vyskočí hlaška too long to start(0x8027025a)Jde pouze Minecraft ale COD mf,GTA5,Forza2,Kinect Sport nic z toho nejde spustit?.Prosím o radu.Díky Hanys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzAK1468628136 Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 2koller: minimum je 256GB 2hanysek: Hry jsi tam presunul a nebo primo nainstaloval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hanysek.h Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Je to WD Elements 2TB USB 3.0. A hry jsem přesouval i instaloval několikrát a opravdu nic, jak je větší tak se nespustí jediné co jde je Minecraft a zoo tycoon ty mají do 4gb jak je to větší tak to nejde včera jsem zkoušel Dark Dreams Don’t Die to má cca.8gb a to nešlo opět hlaška too long to start.Dost mě to s..e!Už nevím co s tím?Diky za jakou koliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hanysek.h Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 (upraveno) Tento hdd jsem koupil protože stejný použil na YouTube. Upraveno Leden 3, 2015 uživatelem Hanysek.h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hanysek.h Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Tak to byla rada nad zlato.Restart nepomohl tak jsem dal tovární nastaveni vše smazano a také nepomohlo.Už vážně nevím jedno z toho je krám buď xbox nebo hdd!!! S...u na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hanysek.h Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 Tak vyřešeno:Vada na hdd reklamace na Amazonu ,výměna a už to šlape :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dudu27
Ahoj přátelé, měl bych na Vás pár otázek ohledně Xone a externí Hdd?
- jakou značku doporučíte?
- četl jsem, že X1 podporuje pouze 3.0 USB
- dají se na něj opravdu instalovat a převádět hry, máte někdo zkušenosti?
pokud máte někdo další otázky tak je sem přidejte.....
Děkuji za rady a informace.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.