By Dawe Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Pls hodte sem link na 3.50 A navod ten co tu je nefacha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007060014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 By Dawe Odesláno Prosinec 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 dik ja sem už na tyhle strance hledal ale nenaašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Udelej to pres Pandoru.Jestli ji nemas ,tak si to v okoli bydliste nech udelat. Dej tam 3.71 M33-4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Pokud ma lumines, proč by si to neudělal sam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Protoze v podpisu ma napsano,ze psp ma chvilku a zatim toho moc nevi . Tak nevim jestli je dobry se hned vrhat na Flashovani PSP. Ale kdyz myslis .. Ja na zacatku jsem si to taky radeji nechal udelat ,abych hned neco nepokazil.A pak postupem casu jsem si vse nastudoval na netu a pozvolna jsem to zacal zkouset.No a ted uz delam i sem tam unbricky .Par lidem jsem uz pomohl. Jen jsem chtel upozornit,aby hned neprislo zklamani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 By Dawe Odesláno Prosinec 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 Mam lumines i libertko,Pokud by mi to někdo udělal proč by ne??Byl bych jedině rad :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krystoferus Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 Mam lumines i libertko,Pokud by mi to někdo udělal proč by ne??Byl bych jedině rad :-) Já myslim, že to zvládneš je to jednoduchý v podstatě proklikání se "instalací"... Já mám PSP ani ne 1měsíc a stačilo trochu kouknout na net a podle návodu sem udělal DG sám pomocí GTA LCS.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 Pokud chces zkus tekkena nebo Anonymouse. Zde na foru je vsichni chvalej vcetne me. Muzes jim to poslat a oni Ti to predelaj. Ja delam osobku v Praze,ale radeji Bricky. Radeji delam kdyz je Brick a uz je jedine reseni Pandora. Pokud se nedohodnes s klukama tak se na me muzes obratit,ale jak rikam pouze osobka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nutis Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 jj Anonymous_ udelal custom FW me a spokojenost ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
By Dawe
Pls hodte sem link na 3.50 A navod ten co tu je nefacha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts