adioflip Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 Ahoj, mám problém s PS4, že někdy televize na chvilku zhasne na pár vteřin, pak se rozsvítí a jede dál. Někdy se i na televizi objeví nápis: žádný signál. Chtěl bych se zeptat čim to je. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BlackFrogg Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 Spatnej hdmi kabel.Delalo me to taky koupil sem poradnej a od te doby nic.Ale mužů se plest. Puč od nekoho a vyzkoušej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adioflip Odesláno Prosinec 11, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 Spatnej hdmi kabel.Delalo me to taky koupil sem poradnej a od te doby nic.Ale mužů se plest. Puč od nekoho a vyzkoušej. mám zlatý od hama. na xboxu neměl sebemenší problém, ale ten originální mi nedosáhne k tv :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarda66 Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 (upraveno) Jednoznačně spojení HDMI kabelem, protože celý standart HDMI je po mechanické stránce vymyšlený úplně na ho.... Zkoušel jsem více HDMI kabelů, levný, dražší, značkový, všechno naprd. Jedno co je to za přístroj, neustále problémy a výpadky, pokaždé se musí kabelem někde pohnout v konektoru aby se to "chytlo", prostě úplně na nic standart. Display Port u PC to je jiná káva, naprosto bez problémů... Upraveno Prosinec 11, 2014 uživatelem Jarda66 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adioflip Odesláno Prosinec 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Vyhodil jsem ten od Hama, přestěhoval konzoli a dal tam nový co byl u PS4 a kromě sekundového výpadku celý den bez problémů. Přijde mi, jak by spíš za to mohl port, než kabel, ale to by vyhodila konzole hned chybu ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarda66 Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Pochybuju že to bude psát nějakou chybu, prostě ty konektory nebo HDMI zásuvky v přístrojích jsou špatně vymyšlený, myslím že na tom nic víc už nevymyslíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 donnybsc Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 jj taky mam ten problem :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dzisio1 Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Zdar všichni co máte tento problém. Kdy jste kupovali své konzole ? Jde mi o to jestli novější verze už nebudou nějak ošetřený proti tomuto problému. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adioflip Odesláno Prosinec 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 Zdar všichni co máte tento problém. Kdy jste kupovali své konzole ? Jde mi o to jestli novější verze už nebudou nějak ošetřený proti tomuto problému. dík předevčírem, Alza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adioflip Odesláno Prosinec 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 Pochybuju že to bude psát nějakou chybu, prostě ty konektory nebo HDMI zásuvky v přístrojích jsou špatně vymyšlený, myslím že na tom nic víc už nevymyslíš... xbox 360 vyhodil error, pokud nebylo spojeni s obrazem, tak proto mne to napadlo, jestli to nebude hazet chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dory218 Odesláno Prosinec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 Mi to dělá na 100% televize, mám tam zapojené i multimediální centrum a to problikává taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarda66 Odesláno Prosinec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 xbox 360 vyhodil error, pokud nebylo spojeni s obrazem, tak proto mne to napadlo, jestli to nebude hazet chybu X360 žádný error nevyhazuje, prostě obraz jen vypadává jako na všem s HDMI konektorem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarda66 Odesláno Prosinec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 Zdar všichni co máte tento problém. Kdy jste kupovali své konzole ? Jde mi o to jestli novější verze už nebudou nějak ošetřený proti tomuto problému. dík Chápeš že toto není problém PS4 ale HDMI a jeho mechanického provedení konektorů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike03 Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Display port ma i ps4 ne? To nejde pripojit pres to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dzisio1 Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Chápeš že toto není problém PS4 ale HDMI a jeho mechanického provedení konektorů? Jasně chápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Holenudle Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Mám ps4 sice teprv přes 2 týdny ale obraz mě nikdy nevypadl a ani u pc které mám napojené přes hdmi na na tv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarda66 Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Mám ps4 sice teprv přes 2 týdny ale obraz mě nikdy nevypadl a ani u pc které mám napojené přes hdmi na na tv. Neboj ono až to párkrát rozpojíš a zapojíš ty HDMI konektory ono to přijde ty výpadky... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarda66 Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Display port ma i ps4 ne? To nejde pripojit pres to? Display Port na PS4? To asi těžko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
adioflip
Ahoj, mám problém s PS4, že někdy televize na chvilku zhasne na pár vteřin, pak se rozsvítí a jede dál. Někdy se i na televizi objeví nápis: žádný signál. Chtěl bych se zeptat čim to je. Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.