Martin Ruttner Odesláno Prosinec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 Ahoj všem, mám nově xbox360 s kinectem a jen u hry Forza Horizon mi nefunguje Kinect a nevím jak to rozchodit, poraďte prosím. Kalibroval jsem, nastavoval. V ostatních hrách kinect chodí, jen v týhle ne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armink Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Horizon kinect nepodporuje mám ten dojem. Motorsport 4 ano ale ten Horizon myslím že bohužel ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 (upraveno) http://www.alza.cz/xbox-360-forza-horizon-cz-kinect-ready-d348468.htm Hele ono to zřejmě nejde ovládat rukama jako u 4řky, ale zvládá to pouze hlasové povely právě pomocí kinectu. Upraveno Prosinec 21, 2014 uživatelem triss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.