Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS4 TV dosah?

kadell

Otázka

Zdravim, mate nekdo? Chtel bych se zeptat, jakej je dosah tyhle krabicky? Jde o to, ze mam nizkou uroven signalu na konzoli z wifi routru. Po koupi PS4 TV bych chtel hrat v mistnosti, kde je prave ten wifi router. Takze vzdalenost PS4 - PS4 TV bude stejna jako mam ted PS4 - routr. A jeste lze zaroven byt pripojenej s PS4 k wifi a hrat na jiny televizi pres PS4 TV, takze online? A posledni otazka, k cemu to ma ethernet zdirku? To je pro pripad, ze signal nedosahne? Diky

Edit: A jeste by me zajimala kvalita na druhy TV. Neni to jako u share play pres net, kde kvalita je strasna?

Upraveno uživatelem kadell
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Asi to nikdo nema, tak pridam postrehy, protoze jsem to dostal od manzelky pod strom. Chtel jsem to jen k hrani na ostatnich TV v baraku, max. vzdalenost 10 m pres jednu cihlovou pricku od PS4 i od wifi modemu. Sila signalu na nejvzdalenejsi TV od modemu kolisala mezi 0 a 1 carkou ze trech. Vubec jsem se nepripojil k PS4. V dalsi mistnosti vzdaleny asi 5m od PS4 a 3m od modemu sila signalu 2 nebo 3 carky. Na PS4 signal mez 1 a 2 carkama, online normalne pres to hraju v cajku, ale opet jsem se s PS4 nespojil. Musel jsem PS4 k modemu pripojit kabelem a az pak pripojeni fungovalo. Ale je to hrozne obser na malo vzdalenost, kde ovladac ma dosah jak na PS4, tak na PS TV. Hada se to mezi sebou. Takze se musi zapnout PS4, jit s ovladacem k PS TV, pripojit ho k USB a zapnout PS TV, aby se ovladac odhlasil od konzole a prihlasil k PS TV. Nehlede na to, ze se mi to jeste nepodarilo zapnout po vypnuti, pokazdy to musim vytahnout ze zasuvky. Tohle vsechno bych jeste prezil, ale obraz vypada presne jako pres share play po netu, takze pri rychlejsi scenach kostickuje, kdyby k tomu misto HDMI dali SCART, tak to ani nikdo nepozna. Dalsi vec je hrozny lagovani, v Cod zacnu strilet a az pak se ozve zvuk, trefit se do dveri je umeni a o trefeni do nekoho ani nemluvim a to jsem mel otaceni stazeny snad na 3. Nahral jsem i video, tak az pusti PSN, nahraju to nekam. Bohuzel budu vracet, napad dobrej, ale stoji to za ♥♥♥♥♥.

Odkaz ke komentáři

• 0

Mno vyzkousel jsem to s kamosem na druhe tv vedle sebe .... pres wifi to nema asi smysl . Router byl 10 cm od pstv a odezva byla desna. v COD:AW to sice nelagovalo, ale kazdy pohyb byl nepravidelny, jednou jsem se otocil moc, podruhe malo. Pres kabel jsem to jeste nezkousel. Tesil jsem se, ze si zahraju na druhe tv co mam v loznici...obavam se, ze ono to je spis jako doplnek k Vite nez k ps4.

Odkaz ke komentáři

• 0

Presne tak, nebylo to klasicky lagovani, ale jak rikas. Nepredvitalelny otaceni. S kabelem jsem to taky nezkousel, protoze to pak postrada smysl, leda si udelat rozvod site po baraku, ale sekat do zdi se mi nechce. Jeste me sere to hadani ovladace. Kdyz chci pustit ps4 ovladacem po tom, co jsem mel pusteni PS TV, tak to taky nejde. Ovladac se musi trochu parovat. Ale zase mladej pres to hral v loznici Lego a to slo, u klidnejsich her to bude asi v pohode.

asi taky bude zalezet, jak mas ps tv daleko od ps4, protoze se mi to ted pripojolo k ps4 a pritom playstationa nemam pripojenyho k netu.

Odkaz ke komentáři

• 0

to je v poradku s tim, ze to naslo ps4 bez pripojeni na ucet. Bralo to po lokalni siti a to ma prednost pred PSN pres net. Ovladac problem neni, mam tri .... s tema klidnejsima hrama to vyzkousim. Bohuzel mam vsechno digitalni a navic jako se♥♥♥♥♥rni ps4, aby mel kamos pristup k mojim hram a tedka vzteky skripu zubama, protoze on muze hrat singl mojich her :-D Takove dragon age by mohlo fungovat i na psTv dobre.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu