rico4 Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Zdravím pařmeni... Chtěl bych poradit ..jak mám stahovat patch ,,zatím do AC Unity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koller77 Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 to se stahuje automaticky samo pokud se nepletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rico4 Odesláno Prosinec 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 to se stahuje automaticky samo pokud se nepletu Tak to je divní protože jak jsem četl tak to má mít necelích 3gb...a když jsem kouknul na složku tak mi přibilo jen 1gb.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koller77 Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 tak to netusim ale pokud na to prijdes tak to sem pisni taky udelam patch dík :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rico4 Odesláno Prosinec 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 (upraveno) Patch má vyjít zítra na PS4 a i na X1..tak uvidíme..jinak mě to celkem včera zamrzlo a rest..Xko celkem nas...jsem na ubi jen se modlím ať nep... Division :( Jinak si nejsem jistej s tím stažením..to není jako u X360 Upraveno Prosinec 14, 2014 uživatelem rico4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rico4 Odesláno Prosinec 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Tak už stahujte patch na ACU teď to stahuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koller77 Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Sam od sebe nebo jsi nekde hledal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rico4 Odesláno Prosinec 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 dal jsem jako spustit hru a automaticky seto stahuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rico4 Odesláno Prosinec 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2014 Pls.moderátora o smazání tohohle tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rico4
Zdravím pařmeni...
Chtěl bych poradit ..jak mám stahovat patch ,,zatím do AC Unity
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.